05.05.2016 | 0:01
Божков готов да оздравява ЦСКА
Основната ни цел е ПФК ЦСКА АД да не бъде обявено в несъстоятелност и да не прекрати своята дейност

Васил Божков е готов да оздравява ЦСКА. Това става ясно от писмо на бившия шеф на „армейците“ до Софийски градски съд и до синдика на клуба Дора Милева. То е подписано от изпълнителния директор на ФК ЦСКА София ЕАД Цветомир Найденов, който е човек на Божков.

„Основната ни цел е ПФК ЦСКА АД да не бъде обявено в несъстоятелност и да не прекрати своята дейност, а да се изготви и депозира пред съда по несъстоятелността оздравителен план, съобразен с всички изисквания на действащото законодателство. Интересът за инвестиране в оздравяването на ПФК ЦСКА АД е обусловен от възможността клубът да възстанови професионалния си статут и още през предстоящия футболен сезон да вземе участие в турнири или първенства като професионален футболен клуб“, пише в писмото.

20 дни преди финала за купата между ЦСКА и Монтана вече няма билети за секторите „А“ и „В“ на Националния стадион, които се продаваха на цени от 20 и 15 лв. В най-скоро време ще свършат и пропуските за сектор „Г“, където е „червената“ агитка. Така на този етап бройката нараства до 30 000 билети, а очакванията са стадионът да бъде пълен.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране