18.06.2018 | 14:02
Брутално! Закопчаха младеж в София, нямал билетче за градския транспорт

Млад мъж бе арестуван в столичния квартал Люлин. Първопричинта за ареста била, че младежът нямал билет за градския транспорт. По всяка вероятност мъжът е започнал да буйства, когато контрольрите са направили опит да го свалят. На мястото са се отзовали двама полицаи, които му сложиха белезниците, след като са го проснали на земята.

Случката се разиграва близо до трамвайна спирка, в района на метростанция „Западен парк“, съобщи потребител на „Фейсбук“. Той е озаглавил видеото си: „Билети и карти за проверка“. „За един билет!“, чува се мъж, който се възмущава зад кадър. „Хората на спирката, станали свидетели на цялата ситуация твърдяха, че е задари билет. Това се и чува в клипа. Каква точно е предисторията – не мога да ви кажа, започнах записа веднага след като видях случващото се“, пише Атанас Янакиев.

Клипът, публикуван от него, е получил над 600 реакции и е споделен над 100 пъти само за час. Коментарите са над 200, в които хората се възмущават от тежкото наказание. „Това момче е от Люлин. Казва се Дидо и има епилепсия и въобще не е добре, получава постоянно припадъци“, пише в един от тях.

Младежът е арестуван, защото е псувал и обиждал полицаите. „Опасен гратисчия“, иронизира друг, а трети пита дали ако момчето беше син на някой от полицаите, щяха да се отнесат така с него. „Позор за българската полиция“, заключава жена в коментара си. „За милиони няма закони, за кокошка няма прошка…“, обобщава друг коментар.

„Убийците са на свобода, а те тръгнали да се правят на велики на момче без билет“, допълва трети. Има и защитници на акцията. „Правилно! Няма да плащаме всички останали като попове, а други да са големи тарикати. Винаги съм се изумявал как редовни пътници защитават нередовни от контролите“, пише потребител.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране