08.06.2017 | 23:16
БСП атакува Порожанов с листовки в парламента
Платената партенка мина единствено в малотиражката на ДПС „Труд“, управлявана от Блъсков
Румен Порожанов

Депутати-бизнесмени от БСП стоят в основата на малоумната акция срещу министъра на земеделието Румен Порожанов. От няколко дни социалисти разнасят из парламента „документ“-сигнал, според който българското кисело мляко е застрашено заради „промяна“ на БДС.

Очевидната поръчка отново намери място единствено в маргиналания вестник Труд“ на ДПС, управляван от Петьо Блъсков. В това издадие твърде често се появяват поръчкови съчинения, без никакви фактически доказателства. Запознати припомнят, че след като няколко дни депутати от БСП разнасяха в парламента поръчката срещу Пенка Белева, материал за нея се появи единствено в това вестниче.

Министерството на земеделието отрече да е искало пренаписване на стандарт. От фирмата „Вамид 2002“ (производител на марката „Земенея“) обявиха, че нямат нищо общо със предложението – менте и че не го подкрепят.

Източници от земеделското министерство заявиха, че от малотиражката  отново се упражняват в любомото си занимание – да рекетират министри, които в края на краищата отказват да се „отчитат“ на изключитеелно корумпираните служители на маргиналното издание.

1 коментар

  1. Тома каза:

    Чудя се, коя празна тиква е написала тази празна от съдържание, освен недоказаните твърдения за БСП, статия. Няма вече балами да ви вярват, вестникрачета, нещастни.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране