29.09.2017 | 1:46
БТВ дава на Мариан Маринов късно шоу
"Вечерното шоу на bTV" ще събира събитията от цялата седмица в една хумористична интерпретация

От утре всяка съботна вечер от 22 часа БТВ ще излъчва ново комедийно токшоу. Медията пуска „Късното шоу на БТВ“, а водещ ще е Мариан Маринов. Актьорът с енциклопедични познания и силна екранна харизма, познат като „гласът на БТВ“ от самото й създаване през 2000 г., ще влезе в нова роля, за да предложи почивна вечер с уникален дух и различна емоция, анонсираха новото си лице от телевизията.

Маринов ще разполага с час, за да интерпретира по смешен начин актуалните събития и герои. Водещият ще прави забавни интервюта с известни личности от всички области – актьори, певци, музиканти, спортисти, политици, обществени личности, хора на изкуството и таланти от различни сфери. В предаването всяка седмица ще гостуват и трима различни.

„Вечерното шоу на bTV“ ще събира събитията от цялата седмица в една хумористична интерпретация със снимки и видеа, но и ще предвижда по шеговит начин какви ще бъдат новините и героите на следващите дни. Освен иновативни структурни елементи и рубрики, въздействащият глас и персона на Мариан Маринов, неповторима атмосфера на модерното студио и приятна музика, екипът на шоуто ще заложи и на остроумни разговори с колоритните си гости.“, обещават от „Късното шоу на БТВ“. Публиката в залата, в която се снима предаването, ще има възможността не само да общува директно със звездите, които обича, но и ще може да се включи в забавлението, обещават от БТВ.

4 коментара

  1. Ваня Горанова каза:

    Ами да бяха взели за водещ Къци Вапцаров ,той поне е известен с вицовете си.

  2. maria koleva каза:

    vodestia sigurno ima golemi kompleksi s tozi izkustven smiax i nesarazmerno tialo.

  3. ELENA KOSTOVA каза:

    тОЛКОВА ЛИ Я ЗАКЪСА ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ ,ЧЕ ДАВА ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА НА ТОТАЛНИ БЕЗДАРНИЦИ!

  4. VESELIN каза:

    ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАДЪРНИЦИ С ПРЕТЕНЦИИ ,,,,,,,,,,,,

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране