24.05.2018 | 23:11
БТВ обнови сайта си

С изцяло обновен сайт се похвалиха от БТВ. „Опростената и олекотена навигация на btvnovinite.bg дава бърз и интуитивен достъп до най-важните акценти от деня, а достъпът до съдържанието през мобилни устройства вече е по-лесно и удобно.

Освен стандартните подобрения, като по-лесна за четене подредба на водещите новини на началната страница, обновеният btvnovinite.bg предлага повече видео, бърз достъп до всички телевизионни новинарски емисии и пряка връзка с най-актуалното от съдържанието на btv.bg“, обобщават промените от медията.

Спортната секция също е преобразена, а промените са съгласувани с редакцията и са резултат от анализ на поведението на онлайн потребителите.

За да подобри потребителското преживяване и да улесни достъпа до качествено новинарско съдържание, уеб екипът на „БТВ Медиа груп“ е предоставил и вградена възможност за подаване на сигнали от граждани в платформата „Аз, репортерът“. От медията са подготвили и по-ясна прогноза за времето, има и препратка към dalivali.bg.

„Потребителите на btvnovinite.bg са нараснали със средно 20% от началото на годината в сравнение със същия период за 2017. Това отчитат данните на Gemius“, доволни са от медията.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране