25.09.2016 | 0:59
Бургазлия бесен на съседа си: Жени по прашки ходят по терасата му, неприлично е!
За много от тези драматични обстоятелства човекът е писал писма до редица институции

Бургазлия поведе люта война със съседа си, като го обвинява, че дава къщата си под наем, а квартираните му се разхождат полуголи на терасата, пред очите на сина му. 72-годишният Филип Янев е бесен, че заради комшиите си не може да спи и му създават мнообройни проблеми. Тежката междусъседска драма стигна до предаването „Съдебен спор“ по Нова телевизия.

Конфликтът на Янев със съседа се разпростря както заради разкрепостените наематели, така и заради това, че продават зеленчуци в двора си и стигна до краставиците, с които си пият ракията вечер. Освен това се къпели и на двора.

За много от тези драматични обстоятелства човекът е писал писма до редица институции. Двамата съседи живеят в къщи на калкан, на метри от морето, като терасите на Филип Янев и семейство Димитрови са непосредствено една до друга. „Цяла нощ на терасата им излизат хора в неприличен вид, по бикини. Искаме да зазидваме терасата да не ги гледаме. Синът ми ги е виждал. Пречат на децата ми.“, каза възмутено Янев.

Съседите Димитрови пък показаха документи, че са изрядни като отдават къщата си под наем на туристи през лятото, но датата на разрешителното им е 29 юли 2016. Преди това в къщата им идвали на гости техни приятели от цялата страна, които не плащали за престоя си.

Потресен от съседите си, Янев иска дори да бъдат разпитани на полиграф публично, за да се установи кой казва истината. Човекът постоянно вика представители на различни институции, за да проверяват комшиите му.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране