16.06.2015 | 19:50
БЗНС на Ненчев изтрещя: Дългата ръка на Путин буни Орландовци
Земеделците на военния министър разпознаха Москва и ДС в схема за дестабилизация на България

Грандиозно откритие е направено на сайта на партията на военния министър. БЗНС-то на Ненчев провидя в събитията в Орландовци дългата ръка на Москва не без помощта на любимата им сянка на бивши ченгета от „Държавна сигурност“.

След питанката „Кой“ седи зад разпалването на конфликти в Гърмен и Орландовци?“ на сайта на Ненчевите земеделци идва и отговорът:

„Отговорността изисква днес да се опълчим на схемата за дестабилизация на България, която е позната на Балканите и е провокирана от интересите на Путинова Русия“. Публикацията развива и отделните брънки на подозирания „механизъм за разпалване на конфликт“. Първа стъпка – провокира се напрежение, чрез битово-криминален конфликт. После бързо се развявало „знамето на евтиния, но агресивно заразен расизъм“. Следва струпване на „агитки, клубове и разни фенове с радикално и престъпно поведение, подвластни на бивши ченгета от службите“.

„Пропагандата се засилва и тогава Големият, стар брат нахлува за да спаси било славянските си, било християнските си братя. Тази игра сме я играли и горчиво помним окупатора – СССР, който влезе с войските си да ни подари комунизъм и не излезе 45 години, като ни отне свободата и достойнството“.

Земеделците-реформатори имат и рецепта за сразяване на врага – в ромските махали да влязат полиция, прокурори и просветители, а не фашисти, рокери и футболни агитки“.

Идва ред и на образа на ЮНАКА,който ще даде реформаторски отпор на хибридната атака.

„Нека напред  да бъдат онези лидери и партии, които ще откажат да са подвластни на схемите, ще назоват истинските виновници и ще покажат решенията“ – намекват земеделците за бореца начело на БЗНС и другарите му от отряда на РБ, защото само те могат да се опълчат на хибридната война. Но преди силните да се справят със зловещия сценарий, трябва „да признаем намесата на новата експанзивна, геополитическа стратегия на руската външна политика включваща средствата на: хибридна война, икономически зависимости и разпалване на горещи локални войни, легитимиращи навлизането на руски „спасителни“ войски или „пенсионирани“ руски военни“.

Къде го чукаш, къде се пука! Върти, суче, все до Путин, комунизъм и тайни служби ще опре земеделската съвест, откакто се сдоби с министерство на БЗНС, пардон на отбраната…

5 коментара

  1. danikk каза:

    Боже, няма спасение от олигофрени, ставащи министри!!!

  2. nnankov каза:

    Прав е Аинщаин за безкрайността на вселената и човешката глупост.

  3. Асен каза:

    Уважаеми Г-да трезвомислещи Българи, не си мислете, че всичко което вършат тези празноглавци от МС, го вършат на своя глава. Всичко се прави със знанието и по указания издавани и съгласувани с Премиера Боко Б..Но същият не взима отношение в Публичното пространство, а инициативата е дадена в ръцете на самите ресорни Министри, за да излезне така пред Народа, че инициативата е тяхна, а Боко си мълчи, сякаш всичко се прави произволно за гърба му и така той остава сухичък и чистичък пред Народа. Целта на селският му тарикатлък е, същият да остане неопетнен, за да може да се извинява при нужда, че той не знае и не е виновен за това „Какво върши лявата от дясната му ръка“ за всичко, което творят ресорните му Министри. Замисълът му е да остане завинаги чист и неопетнен, за да бъде винаги актуален при следващите избори в условията на Демокрацията!!!!!

  4. Георги Бяндов каза:

    ненчев да се сети за думите си, когато наближат избори. А ние, добрите българи, ще напомняме на сънародниците си как този соросоиден полуидиот им се е подигравал на болката!

  5. Андрешко каза:

    Попитали радио Ереван : – КОЙ е виновен за загиналите и пострадали Американци на Българския полигон ?
    – Владимир Путин – отговорило радиото .
    – Ама как така , защо пък точно Путин да е виновен ?
    – Ами защото оръжието е било Руско. И на него НЕ Е имало задължителния надпис : “ Да се пази далеч от деца и от негри … “ …

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране