11.10.2018 | 16:13
Ченалова се усъмни във фактите, изнесени за Селяйдин
По-добре да не бяха говорили!

Бившият съдия от Софийския градски съд Румяна Ченалова, която е и едно от действащите лица в гръмналия в „Биволъ“ скандал „двете каки“, се усъмни във фактите, изнесени за арестувания в Германия Селяйдин.

Ето какво написа  бившата съдийка във фейсбук профила си:

Да обобщим изнесените на пресконференцията факти и изводи:

1. Северин цяла нощ пил. Употребил голямо количество алкохол. Тежи около 50 кг.

2. Скрил се в храстите и изчаквал жертва (по Маринов),но пък престъплението е спонтанно (по Цацаров). Така чакал до обяд.

3. Виктория Маринова била с приятелки до 12 ч.

4. За времето до 12,11 ч (записи на тичащия Северин) той извършил нападение, изнасилване и убийство. Хладнокръвно потърсил телефона и ключа от автомобила, дааже и дреха на жертвата (като в сериал за сериен убиец).

5. Със скорост на спринтьор , скривайки вещите се изнесъл от местопрестъплението.Алкохола въобще не му пречил, щото бил боксьор.

6. Пристигайки в къщата, решил да остави вещите на полицията за всеки случай. Щото ДНК-то, което му взели когато бил 10годишен може и да не е сигурно.

7. След това разказал на леля си, че е извършил изнасилване и отпрашил към Хамбург.

По-добре да не бяха говорили!

Румяна Ченалова стана обвиняема за длъжностно и за документно престъпление.

Обвинението за престъплението по служба бе за това, че от 19.07.2013 г. до 22.01.2015 г. като длъжностно лице, заемащо отговорно служебно положение – съдия от СГС, докладчик по търговско дело, образувано по молба на „ОЕТ – Обединени Енергийни търговци“ ООД, при условията на продължавано престъпление, с 14 отделни деяния е нарушила и не е изпълнила служебните си задължения, визирани в ЗСВ и ГПК, с цел да набави облага за търговското дружество.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране