20.03.2017 | 0:01
„Черно море“ би с 3:1 в Бургас
В 32-рата мин. пък бе отменен гол за бургазлии, макар топката да тупна зад голлинията след удар с глава на Яни Пехливанов и рикошет в напречната греда

„Черно море“ спечели с 3:1 гостуването срещу „Нефтохимик Бургас“ вчера. В 12-ата мин. вратарят на варненци Иван Дюлгеров (17 г.) спъна Иван Вълчанов за дузпа, но после спаси удара на Галин Иванов. В 32-рата мин. пък бе отменен гол за бургазлии, макар топката да тупна зад голлинията след удар с глава на Яни Пехливанов и рикошет в напречната греда.

За „Черно море“ жокер се оказа резервата Марек Кузма, който вкара в 69-ата и 72-рата мин. Георги Вълчев намали за домакините в 75-ата мин., но друга смяна на варненци – Хосе Лопес Пируло, вкара за 3:1 в последната минута.

„Доволен съм от всичко, което направиха момчетата. Допуснахме грешки, но ще се поучим от тях“, каза треньорът на домакините Христо Янев. Този на „Черно море“ – Георги Иванов, пък коментира: „Получи се мъжки мач. Радвам се, че ние победихме в него. Дани Георгиев е с комоцио след удар с лакът“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране