24.05.2017 | 0:28
„Червени“ фенове срещу Буш в Левски
Ти си най-големият боклук и предател на света, заканват се ултраси срещу неотдавнашния си любимец

Смятаният за нов играч на Левски Серджиу Буш разпали война срещу себе си от фенове на ЦСКА. Румънецът е бивш любимец на „червените“, които обаче побесняха от спрягането му като подсилка на „Герена“. Нападателят игра на „Армията“ през сезон 2014/2015, след което бе продаден на Шефилд Уензди, а сега защитава цветовете на Астра Гюргево.

„Феновете на ЦСКА се гордееха с теб, но ти си най-големият боклук и предател на света!“
„Не мога да повярвам, че отиваш в Левски! Ако това е истина, много хора ще те намразят! Ти беше един от нас. Не прави тази грешка!“ „Серджиу, не прави тази грешка… Левски не е опция за теб!“ Това са част от коментарите на червени фенове, написани на страницата на Буш в неговия фейсбук профил.

24-годишният нападател обаче вече е пътувал до София, за да премине медицински тестове и да парафира със „сините“. Контрактът все още не е обявен, тъй като на Буш и Астра, където играе и бившият вратар на Левски Пламен Илиев, предстои финал за Купата на Румъния в събота срещу Волунтари. Чак след това футболистът ще бъде представен за играч на Левски, на който е вкарал 2 гола като играч на автентичния ЦСКА.

Въпрос е и дали Буш ще бъде приет от феновете на Левски. Преди време румънецът подразни „сините“, написвайки във фейсбук „К.р за Левски“. Това предизвика бурна реакция от сектор „Б“. Последва вълна от коментари, а шефът на тръст „Синя България“ Васил Колев го нарече „нещастник“ и „кретен“.

Румънецът може да стане второто ново попълнение на „сините“, които вече взеха тарана на Берое Жуниор Мапуку. Двамата ще трябва да заменят неубедителните Бабатунде Адениджи и Амаду Сукуна. Пред напускане е и Франсис Нар, а на „Герена“ върви трескава работа по трансферите. Пред договори са левият защитник Иван Горанов от Локо Пд и двамата офанзивни футболисти на Септември Сф Даниел Пехливанов и Иван Тилев. Шефът Даниел Боримиров преговаря и с Удинезе за Антонио Вутов. Юношата на „сините“ игра пролетта в Ботев Пд като преотстъпен от италианците, а треньорът Николай Митов го иска за заместник на напускащия испанец Антонио Аниете. Другите, които няма да продължат с Левски, са националът Георги Костадинов, румънецът Сърджан Лукин и холандецът Джереми де Ноойер. Аниете искаше да остане на „Герена“, но не му беше предложен нов договор.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране