11.10.2016 | 19:43
Чии са тези кандидат-президентски крака?
Снимката е направена от фотографа Денис Бучел, който я е публикувал в личния си профил в социалната мрежа, но я е изтрил впоследствие
Изключително „смела” снимка на досегашния председател на Народното събрание и кандидат на ГЕРБ за президент Цецка Цачева вече обикаля Facebook. Снимката е направена от фотографа Денис Бучел, който я е публикувал в личния си профил в социалната мрежа, но я е изтрил впоследствие. „Влязохме при нея за интервю, тя излезе иззад бюрото си и седна така в креслото отпред, където я снимах“, споделил фотографът опита си с Цачева.

tsetska-kraka

Снимката вече събира духовити коментари, като вече има и колажи. В духа на коментара какво казала звездата от „Първичен инстинкт” Шарън Стоун за снимката на Цачева: „Къде сгреших, Господи?”, потребител с име Valdes Radev вече изобрази с колаж изрязана сцена от енигматичния еротичен трилър (бел. ред. – шега, да не вземе някой да повярва). Вече има и видеоколаж на най-запомнящата се сцена от „Първичен инстинкт”, но МИГNews няма смелостта да стигне до показване на това ниво на кинематография.

2 коментара

  1. д-р Курдов, путколог каза:

    Тези кълки са епилирани. Сливата е пресъхнала, но има лубрикати. Препоръчам на мъже над 80-годищшна възраст да се пробват. За тях Цоцолана изглежда като цепеняк. Лично аз не бих се жертвал.

  2. Сивеонов каза:

    Това което се задава за датата 06-ти ноември,дано да не се случи,защото тази глава може да си остане собствена,но за държавна, ще е абсурдно!Президентът на България,трябва да е мъж,висок,строен,еродиран,с уравновесен характер,да не е зависим от хора под неговото ниво,да има куража да казва не, когато това не ще работи за интересите на държавата ни.От изключително важно значение е,кой ще е стопанинът на „Дондуков“-2,в следващите 5-ет години.Според мен,даскалицата от с. Драгана плевенско,трябва да се върне в НС и да „удря“ върху звънецът още малко…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране