11.11.2016 | 0:01
Читатели на МИГNews за сълзите на Цецка: Абсолютна фалшификация, подготвена от Цветанов
Ако дядото е бил антикомунист, Цачева нямаше да бъде приета за член на БКП

Читатели на МИГNews се усъмниха в сълзите на Цецка Цачева по време на дебата й с Румен Радев пред БНТ. Към края на дискусията тя реши да разкаже съкровена тайна-дядо й бил убит от комунистите.

Публикуваме част от коментарите във форума ни:

Валентин Арсов:

Абсолютна фалшификация, предварително подготвена от ЦЦ със съдействието на медии като тази. Как толкова бързо се появиха точни цитати, както никога досега и как без да се знае нищо за дядо и написахте, че е убит от БКП? Няма да успеете, щото е много плиткоумно. ЦЦ и ББ – членове на БКП, а дядовците им репресирани. Как са минали през капките сухи – чудо. Жалки са(сте).

Мима:

Ревла! Поза! Какво от това, че си грозна! Външността не е порок! Премиера нали каза, че си хубавица. Успокой се! Не, че той винаги казва истината, но все пак….

Истината:

Ако дядото е бил антикомунист, Цачева нямаше да бъде приета за член на БКП.

Гана:

Значи на оня бай *УЯ дедо му ясно утепали го селските му оти онождал булките до кат мъжете им били на фронта, та и тука кво ли ли ще излезе …само Господ знае. Ама да видим….

5 коментара

  1. уууу каза:

    Като са убили роднините й, ще плаче!КАТО Е КРАЛ И С Г…СИ АЙДУК

  2. Дочев каза:

    Фалш,демагогия,инфантилизъм,крокодилски сълзи,това са „изразните“ средства на даскалицата от с. Драгана плевенско. Закърмена с идеите на БСП,госпожата се е завъртяла два пъти на 180 градуса,вляла се е в милиционерската партия,днес тя гордо претендира да бъде Президент на България.Тази висока длъжност изисква:Мъж,умен,интелигентен,мъж с независим характер,с визия, така необходима за пред света представяйки държавата си.Много е била пестелива природата,когато е трябвала да оформи това нещо, което днес иска да бъде лицето на България.

  3. Цецомраз каза:

    На всичкото отгоре разигра театро, че пристъпила синовна клетва с разказа за дядо си. Всъщност тази менте история я е разказала преди няколко години

  4. аааа каза:

    Как убит от комунистите през 1952 година?! В годините на развития социализъм?

  5. Георгиева каза:

    Театро!!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране