03.06.2017 | 14:09
Човек на КОЙ и ДПС стана дясна ръка на Волен Сидеров
Водачът на "Обединените патриоти" в парламентаи Светлозар Лазаров са на форум "Какво ни обединява" в Москва

Бившият главен секретар на МВР по времето на кабинета „Орешарски“ – Светлозар Лазаров е новият национален координатор на партия „Атака“. Новината се разбра от съобщение на лидера на „Атака“ Волен Сидеров във фейсбук. Водачът на управляващата парламентарна група на „Обединените патриоти“ публикува снимка с Лазаров от Русия вчера.

Сидеров и Лазаров участват в международния форум „Какво ни обединява“, който се провежда в Москва. „На него присъстват представители на бизнеса, икономиката, политиката и граждански организации“, става ясно от публикация в партийния официоз на националистите.

За самия форум се знае, че е под егидата на управляващата партия на Владимир Путин – „Единна Русия“. Не е ясно в качеството си на какви българските политици участват в сбирката, посвенета на „бъдещето на Русия“, както пише в руските медии. Според публикация във в. „Коммерсиантъ“ участниците във форума за излезли с резолюция „в подкрепа на политиката на президента Владимир Путин за консолидация на обществото“. Форумът се организира от „Център за междурегионални програми и проекти“, дискуциите са били по 4 теми, сред които текущи проблеми на гражданското общество, принципите на социално-икономическото развитие на Русия и ролята на обществото в националната сигурност на страната.

Светлозар Лазаров е кадър на „сарайско-библиотекарската група“ и човек на ДПС.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране