22.05.2018 | 20:18
Чудо! 58-годишният тромав и дебел Борисов извел „Бистришките тигри“ до победа

Премиерът Бойко Борисов отново сложи футболен екип и влезе в игра в полуфинален мач на „бистришките тигри“ в първенството на ветераните.

С номер 13 на гърба 58-годишният Борисов откри резултата в срещата със свиреп удар в горния десен ъгъл на вратата на „Лудогорец“. През второто полувреме той разтресе и гредата на вратата, пазена от изпълнителния директор на разградчани Ангел Петричев. Пет минути преди края „Витоша“ поведе с 2:0 след гол на Светослав Петров след пас на Георги Пеев. В последните секунди на срещата Димитър Мутафов с чудесно изпълнение на пряк свободен удар оформи крайното 2:1.

В състава на гостите, освен Петричев, в игра се появиха също легендата на ЦСКА Радослав Здравков, както и някогашният голмайстор на „червените“ Валентин Станчев.

В единайсеторката на „Витоша“ личааха имената на бившите национали Георги Пеев, Светослав Петров, Гошо Гинчев и Чавдар Атанасов. Играещ треньор е Борислав Георгиев-Бобъра, на терена е и бившият голаджия на „Славия“ Николай Божов, както и някогашният играч на ЦСКА и пловдивския „Ботев“ Мариян Германов и президентът на Витоша Сергей Ташков.

На трибуните също има звездно присъствие – бившият дългогодишен вратар на „Левски „Димитър Иванков, както и легендата на българския футбол Пламен Гетов. Рефер на двубоя е Николай Йорданов. Победителят в полуфиналния двубой ще играе на финала срещу „Нефтохимик“ на 28 май в Стара Загора.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране