19.05.2019 | 0:01
Чудо! Доган се появи на светло
Той се снима с измачкана бейзолна шапка с "младите" кандидат-евродепутати на партията му

След близо три години без публични изяви почетният председател на ДПС Ахмед Доган се появи на публично събитие. Пресцентърът на партията показа във Фейсбук снимка с телеграфен текст, който гласи: „Централният лъч на ДПС беше на кафе при почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган“

Доган е сниман с измачкана бейзболна шапка до председателя на движението Мустафа Карадайъ, кандидати за евродепутати и активисти на партията. Зад тях е автобусът, с който предизборният щаб обикаля страната.

Така Делян Пеевски, който е втори в листата на ДПС на евровота, остава единственият високопоставен кадър на партията, който не е имал нито една публична изява.

От 2013 година, когато срещу Доган бе направен опит за покушение с газов пистолет, основателят на ДПС редуцира и без това редките си публични изяви. През 2014 година се появи в изборна секция, а през 2016 година отиде на националната конференция на ДПС в София.

В началото на тази седмица Доган излезе с изявление, с което моли за прошка членовете и симпатизантите на ДПС. Той обяви, че каузата на ДПС е твърде голяма, за да има вътрешни борби.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране