19.03.2019 | 12:42
Чудо! Фандъкова отказа да приеме ремонта на градинката до Софийския университет
Причината е, че изпълнителите не са отстранили установените дефекти

Кметът на София Йорданка Фандъкова отказа да приеме ремонта на градинката „Свети Климент Охридски“. Причината е, че изпълнителите не са отстранили установените дефекти.

Пред медии кметът заяви, че в Столична община е получено писмо от фирмата изпълнител с искане проектът да бъде приет.Това означава, че ремонтът е приключил, а е очевидно, че не са готови, заяви Фандъкова. Според нея искането за приемане е „търсене на начин да се оправдаят за санкциите, които в последствие ще бъдат наложени“.

Как обаче ще стане това, Фандъкова не обясни, но се закани, че такова нещо няма да допусне.Веднага след получаването на писмото е направена проверка от страна на главният архитект Здравко Здравков.Той заяви, че е установил разминаване на фугите, нивата, както и монтирани елементи не са подменени.Това е поредният случай на некачествен ремонт в столицата.

Припомняме, близо половин година продължи „ремонтът на ремонта“ на столичната ул. „Граф Игнатиев“. Проблем имаше и с плочките пред храма „Свети Седмочисленици“. Софиянци възроптаха и срещу заплануван ремонт в градинката „Кристал“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране