04.08.2017 | 0:01
Делио Роси е новият треньор на „Левски“
Италианецът най-вероятно поема "сините" от понеделник

Делио Роси е новият треньор на „Левски“, научи Клуб Z. Италианецът най-вероятно ще поеме „сините“ в понеделник, когато ще бъде представен с целия си щаб на „Герена“. Очаква се специалистът да доведе със себе си трима наставници, но ще има на разположение и българи от екипа на Николай Митов.

Месечната заплата на Роси ще е между 15 и 20 хиляди евро. Това е една от причините той да бъде предпочетен вместо Аврам Грант. Израелецът пристигна първи в България, но е поискал астрономическите за тези географски ширини 800 000 евро на година плюс 1 милион, ако направи „сините“ шампиони и ги вкара в групите на Шампионската лига.

Утре, петък, ще стане ясно кой ще води „Левски“ при гостуването на „Верея“ в първенството в събота. Много вероятно е това да бъде Асен Букарев, който ще продължи да работи в клуба и след напускането на Николай Митов.

Делио Роси даде път на Валери Божинов в елитния футбол с екипа на „Лече“. Той е водил в родината си и отбори като „Лацио“, с който печели купата на страната, „Фиорентина“, „Болоня“ и т.н.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране