07.11.2019 | 21:10
Делян Добрев: Изборите в Хасково изчистиха името ми от гнусните лъжи на Елена Йончева
Ако ме поканят отново да вляза политиката, по-скоро ще откажа, обясни още бившият депутат от ГЕРБ

С изборните резултати в Хасково и на европейските избори аз изчистих напълно името си. Ние бихме БСП във всички 11 общини на евроизборите, а по врече на местните избори спечелихме още на първи тур в 7 общини на Хасковска област. Ние увеличихме с трима кметовете от вота през 2015 година. Това заяви в ефира на Би Ти Ви Делян Добрев, бивш депутат от ГЕРБ.

Негативната кампания на БСП срещу мен и Хасково, с използвания от тях черен пиар, ни помогна да спечелим такъв висок резултат на местните избори в Хасковска област, допълни Добрев.

Той изрази надежда и българският съд да възмезди тези обвинения, които бяха отправени към него от Елена Йончева по сагата „кумгейт“. С вота на хасковлии те показаха какво смятат за тези гнусни лъжи на журналистката, посочи още бившият депутат.

По неговите думи Елена Йончева е станала известна след скандала, в който беше забъркано неговото име. Тя се е възползвала от него и на базата на скандала „кумгейт“ тя направи политическа кариера, изтъкна още бившият министър на икономиката.

Запитан дали има намерение отново да се върне в политиката, Добрев бе лаконичен: Ако ме поканят отново да вляза политиката, по-скоро ще откажа, отсече Добрев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране