26.04.2016 | 12:24
Делян Пеевски пристанал на шутирания Лютви Местан
Депутатът преминал на страната на отцепниците от ДПС,защото загубил доверието на Ахмед Доган

Депутатът от ДПС Делян Пеевски е пристанал на шутирания скандален екслидер на партията Лютви Местан.

След като Пеевски окончателно е изгубил доверието на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, той е решил да си отмъсти, като премине на страната на отцепниците ислямисти. Това е и причината Пеевски да посяга на различни медии през последните дни, тъй като е поел ангажимент пред Местан да му осигури медиен комфорт, пише Пик.

Това научи ПИК от отлично информирани източници в парламента и извън него. Не е случаен и фактът, че на проведената в неделя национална конференция на ДПС Пеевски, който обикновено седеше на първия ред на форумите на партията, този път знаково отсъстваше. Запознати твърдят, че Доган е изразил крайното си разочарование от него, а финалът на симпатиите му явно и провокирал депутата към рязък завой за отмъщение.

Междувременно в основаната наскоро партия на Местан ДОСТ функциите на пиар е поела журналистка от Канал 3, която също беше на Пеевски, но пък той заяви, че се отказва от нея. Според журналисти от медията на вчерашната обща планьорка на телевизията е било съобщено, че парите са намалели и се налага стагнация. Вероятно някои от потоците са пренасочени към новите медийни попълнения на Пеевски, обещани да работят в полза на ислямистката каузи на партията на Местан.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране