11.06.2015 | 22:56
Депутат бомбардира Фейсбук с порноклип
Потенциалният кандидат-кмет на ДСБ разпрати секссцената, която се оказа вирус

Гореща порносцена разпрати във Фейса на куп приятели калесаният за кандидат-кмет на ДСБ в София Вили Лилков.

Реформаторът бомбардираше с порното и телефоните на приятелите си от социалната мрежа, които повече от 24 часа получаваха съобщението му. Порното наводни стената им с  гореща блондинка, която се забавлява с младеж.

Оказа се, че клипът е вирус, който се активира, когато се отвори за гледане. Лилков обаче го е отворил. Станало неволно, депутатът без да иска цъкнал върху него, призна самият той, и така пуснал духа от бутилката.

„Човещинка“, подходиха с разбиране някои от атакуваните. „Някой се опитва да ви компрометира“, написа загрижена приятелка.

„Професоре, клипът беше порносцена…“, споделя друга в коментар под поста на реформатора, който поднася извинение на всички.

„Уважаеми приятели, след отварянето на съобщение с интернет линк изпратен от мой фейсбук контакт, профилът ми беше заразен от вирус. През последните часове е изпращал подобни съобщения и на мои приятели от мое име. Не го отваряйте! Надявам се, че проблемът е отстранен вече. Съжалявам за безпокойството“.

Порнопосланието с видео обаче получиха върволица депутати от Реформаторския блок, както и журналисти, които впрочем го информираха за конфуза. Лилков пък прибегнал до чужда помощ, за да разчисти вируса.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране