03.06.2017 | 12:52
Депутат заплаши журналисти, ще дресира комунистите със закон
Най-малко Бенатова, защото знам толкова неща за нея, че ако си отворя устата...., каза Антон Тодоров

Ана Цолова и Миролюба Бенатова се подхилваха, а Бенатова с тънък ехиден тон, хилеха се като говореха за избитите в Белене. Няма да позволя на Бенатова да казва, че аз съм „някакъв спорен депутат”…

Най-малко Бенатова, защото знам толкова неща за нея, че ако си отворя устата…. Това заяви депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров. Той посъветва водещата и тя да почне да търси доказателства, както правил самият той, и когато кани някой събеседник, да е въоръжена с тях. Тя му отвърна, че си противоречи, защото преди да стане депутат е твърдял много неща за Борисов и ГЕРБ, а сега се е отказал. Например за разработката „Буда”. Оказа се, че в тази разработка няма нищо, веднага скочи Тодоров. Съветите към журналистите са необходими, защото като имаме нереципрочно поведение то се излъчва като сигнал.

Вие говорите за другите и вадите неща от личния им живот. Кажете тогава каква е историята с вашия баща? – контрира водещата Мира Иванова.

Да ви дам още един съвет, – прекъсна я Тодоров, – не ме прекъсвайте, защото не мога да кажа две думи. Какво да разказвам за баща ми. Участвал е в някакъв битов инцидент, прострелва там един човек… Лежи около 4 години – това е. Аз съм бил недоволен тогава от това нещо. Никога нещата не се подобриха и не съм го виждал от няколко години. Историята била извадена публично от Маргарита Михнева, когато неин събеседник ген. Стоимен Стоименов я обявил. Стоименов бил съветник на Плевнелиев, а преди това зам.-шеф на Военното разузнаване. Още по-преди бил инструктор във Военния отдел на ЦК на БКП.

Тодоров бе поканен по темата за езика на омразата. Депутатът, прочул се с книгата си „Шайка – книга 1: Бойко, Росен, Цецо и другите” обясни, че няма от какво да се срамува, което е казал по адрес на БСП. Показа снимки на тържества на столетницата, където се вижда знаме с лика на „масовия килър и сифилистик Ленин”. Обясни също, че го нападат предимно „кадри на РУМНО – Военното разузнаване от времето на социализма. Според Тодоров истинският език на омразата принадлежи на „червените”. Той показа разпечатки на читателски коментари в интернет, които казват, че Борисов и Владислав Горанов, финансовия министър е добре да бъдат съдени по мутренски и убити. Тези коментари, според депутата, показвали какво мислят в редиците на БСП.

Относно скандалите в парламента той заяви, че „бившите комунисти, днес социалисти, ще бъдат подложени на дресиране чрез закон”. Тодоров съобщи още, че законът за борба с корупцията няма да бъде готов сега, а чак наесен. Трябвало да се изпипат детайлите.

4 коментара

  1. Българин каза:

    Господа, един скромен съвет от мен, опитайте се да разберете с какво Антон Тодоров държи тиквата или пъпеша,че да го сложат на избираемо място за депутат. А неговите пируети са ни ясни, за мръсника няма значение какво ще върши и чисти било клоака било да бърши задни части.

  2. Метов каза:

    Да допуснеш в редиците си такъв елемент, който те е заклеймявал,компрометирал,означава,че Цветанов е бил принуден да вкара кьораво и сакато в 44-тото НС,за хатъра на бройката.Този и още двама-трима от т.нар. ОП,са в услуга на опозицията,като материал за противопоставяне.Ако шефовете на упр. партия, не се разграничат от къртиците излезли на светло,камъните няма да стигнат, когато народа вземе решение да ги „изпрати“.На някои съсли,трябва да им се каже,че живеем в много бурно време.Примери колкото искаме, в европейски държави и държави от широкия свят.

  3. Венко Венков каза:

    Заради такива идиоти, като този, България е в това окаяно и жалко състояние!

  4. Ангел каза:

    Тази политическа проститутка е типичен пример за човешката мерзост от най-долно качество – отврат

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране