24.09.2016 | 13:22
Депутатката Ана Баракова се похвали с ново гадже
Той е неин състудент от Югозападния университет "Неофит Рилски"

Атрактивната депутатка Ана Баракова намери любовта. Русата избраница, която все по-често страни от колегите си в парламента, се е отдала на нежни чувства към свой състудент.

Това разказаха пловдивски депутати, случайно забелязали издайнически снимки на русата фурия, на която личи силуетът на млад мъж, който я снима, пише в. България днес.

Господинът не е нито един от колегите на Баракова от парламентарните банки, а неин състудент от Югозападния университет „Неофит Рилски“. Именно там пловдивчанката записа криминалистика с обяснението, че иска да е в час с темата, тъй като лидерът на „Атака“ Волен Сидеров я заплашвал.

Баракова крие упорито новата си връзка, тъй като масово колегите й я свързваха преди с кого ли не – първо с пловдивския депутат и бизнесмен Атанас Ташков, който си е щастливо женен, след това с тайнствен мъж, с когото се караше в депутатския апартамент, после с депутата и ММА боец Борислав Иглев, а след сагата с приятеля й с поршето, на което бе лепнат депутатският й пропуск, Баракова категорично отказва да афишира личния си живот.

Младата избраница все по-често отсъства от пленарна зала, въпреки че преди бе най-примерната и дори по време на почивката отказваше да напусне мястото си. Това вероятно е свързано с новата й любов, коментират колегите й. Въпреки че опитва да скрие избраника си, депутати хихикат, че Баракова отново се е провалила. На романтична разходка тя е снимана от младия мъж, по чийто силует и червени къси гащи ясно личи кой е фотографът.

„Не е брат й, това е новият мъж до нея, тя след всичко, което се изписа за нея, нищо не ни споделя вече, но поне това чухме за младежа до колежката“, разказаха още депутати, разочаровани, че нямат повод да одумват атрактивната си колежка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране