30.03.2018 | 20:26
Деси Банова се сгоди за Росен Плевнелиев
Гордата синоптичка показа пръстена при Гала, родителите й били много щастливи

Деси Банова е сгодена за Росен Плевнелиев. Екслузивната новина бе съобщена в студиото на Гала, където двамата скоро седяха и на розовото диванче като влюбена двойка. Днес сценарият включваше изненадващо влизане в гримьорната, където Банова се готвеше за снимки. Там момичето на времето, което се преквалифицира като репортер, съобщи бомбастичната новина.

„Истина ли е, че сте се сгодили с президента Росен Плевнелиев?“, попита Гала. Банова охотно потвърди голямата новина: „Истина е, няма какво да го крия. Така или иначе всички ще разберат. Случи се докато бяхме на посещение във Виена и повече от това няма да разкрия.“

Банова гордо показа ред камерата и годежния пръстен, с който Плевнелиев е попитал дали иска да се врекат във вечна любов. Тя дори описа, че си представя сватбата далеч от медиите. Ще поканят приятелите си и много гости.

Откакто са двойка Плевнлиев и Банова редовно осведомяват медиите за своята връзка. Президентът се разведе веднага след края на мандата си с бившата си съпруга Юлияна, а Деси няма брак с бащата на детето си, така че няма пречки пред предстоящия брак. Плевнелиев обича да се жени, защото блондинката ще му е булка номер 3.

Словоохотливата Банова разкри и подробности около годежа с Плевнелиев: „Близките ми не бяха изненадани, тъй като той не веднъж е споделял за сериозните си намерения. Изненада беше, че го направи точно там и точно по това време. Родителите ни много ни подкрепят.“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране