16.02.2018 | 19:59
Деси Радева след скандала: Добре че не ме набедиха за дрога и млад мъж
Нервите ми са като корабни въжета, заяви първата дама след коментарите за полицейската гонка

След случая с НСО, при който стана ясно, че автомобил със съпругата на президента е бил спрян от МВР, Десислава Радева недвусмислено взе отношение.

В профила си във „Фейсбук“ тя публикувала тълкуване на думата „комплот“. В статията от тълковния речник са посочени и синоними на думата: заговор, съзаклятие, конспирация, покушение, атентат, интрига, скрит план. Под публикацията на първата дама веднага заваля дъжд от коментари от нейни близки и приятели. Президентшата отговори лично на почти всички от тях, спазвайки зададения първоначално ироничен тон.

Сред повече от 100 коментара най-голяма сензация предизвикаха думите на Деси, написани в отговор на неин поддръжник, който пише: „Добре че не ви изкараха на 7 водки!“. Десислава реагира моментално и с насмешка, казвайки: „С дрога и млад мъж на дясната седалка“.

Друга нейна позната пък се възмущава на шега, че са я гонили само две патрулки, а Радева отвръща: „Излагам се, знам“. Въпреки майтапчийския тон очевидно случката дълбоко е развълнувала съпругата на президента, която за пореден път не можа да устиска и да запази мълчание. Кого точно подозира за виновник за заверата, както тя нарича гонката с полицейски коли, не става ясно. От пореден неин коментар, в който Деси казва – „нервите ми са като корабни въжета“, и допълва – „имам наблюдения, но мълча като риба“, проличава нейната бдителност и категоричност, че ще продължава да има забележително присъствие в президентската институция.

1 коментар

  1. Боже каза:

    За сега нищо забележително не виждам, а само тъпотии от нейна страна. Как не осъзнава,че пречи на все още доброто име на президента!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране