13.03.2019 | 10:10
Деси Радева засрами словенския президент
Борут Пахор получи целувка с червило, след това сам се пошегува с неловката ситуация

В неловка ситуация изпадна президентът на Словения Борут Пахор след срещата си със съпругата на българския му колега Десислава Радева.

Президентът Румен Радев е на двудневна визита в Словения, като е придружаван от съпругата си Десислава Радева. Те пристигнаха в Любляна вчера, където бяха посрещнати с Пахор и неговата съпруга Таня Печар.

Двете двойки явно са достатъчно близки и при срещата им Десислава Радева целуна сърдечно по бузите Борут Пахор. Оказа се обаче, че българската дама остави част от червилото си върху бузата на словенския държавен глава, след което, забелязала това, се зае да го изтрие с ръка. Пахор прие неловката ситуация с усмивка, а това направиха и Румен Радев и Таня Печар.

Пахор дори сам си направи шега със случката в профила си в Инстаграм. Първо публикува снимка, на която се вижда как Радева го „гали“ по лицето и то пред погледа на съпругата му.

„Въпрос – какво прави съпругата на българския президент по време на посрещането: А) бие шамар; В) дава благословия; С) изтрива червилото.

Малко по-късно публикува и видеото с верния отговор.

„Правилният отговор на въпроса от предишната публикация е: съпругата на българския президент изтрива следата от целувката си. Таня се опитва да се скрие от камерите“, написа Пахор в Инстаграм към видеото.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране