Зареждане

Напишете

ГАЛЕРИЯ

Десислава Атанасова в секс афера с охранител на Борисов

share
Грандиозен секс скандал тресе парламентарната група на ГЕРБ. Оказа се, че бившата министърка на здравеопазването Десислава Атанасова поддържа гореща секс афера с един от личните телохранители на Бойко Борисов, съобщи „Всеки ден“.
Ситуацията излиза от контрол, след като наскоро мъжът на Атанасова научила за бруталните й изневери. Рогоносецът дори бил на косъм да се разведе с нея, но за сега положението изглежда временно закрепено. Вече близо година и половина палавата Деси въртяла фамозни секс изпълнения с охранителя на партийния си лидер – атлетичния бодигард Иван Стоянов.
Здравенякът, който е на около 40 години, работи е Националната служба за охрана и е прикрепен плътно до Бойко Борисов, откакто той стана премиер през 2009 г. Иван е сред най-верните хора на Борисов и го придружава дори по време на официалните му пътувания в чужбина. Според пикантната клюка бившата министърка, известна с разкрепостения си нрав, сама си набелязала пазвантина.
С ловки пируети палавата Десислава Атанасова успяла да вкара Иван Стоянов в леглото си. Тогавашният премиер Борисов не само, че нямал нищо против бодигарда му да ощастливява ексздравната министърка, но и бил особено любопитен за това как тя се представя извън скучната проблематика за здравната каса и клиничните пътеки.
Той с охота слушал пикантните разговори за уменията на Атанасова, които явно са придобити в буйната й младост, за която се носят страховити легенди. „Тая е страшна мръсница! Прави всичко в секса, няма табута“, доволно обяснявал бодигардът Иван, който цветисто разказвал и пред колегите си за сексуалните си гимнастики с министър Деси.
Според запознати той дори я „жулел“, както сам се изразявал, в служебния автомобил. Ще спестим на читателите по-вулгарните подробности за секс заниманията на тандема, но ако се вярва на мълвата, те можели да вдъхновят дори режисьорите от порно каналите. Атанасова толкова хлътнала по Иван, че го ощастливявала с щедри подаръци. Охранителят на Бойко дори се похвалил, че има скъп часовник, армаган от развратната министър Деси. Но ето ти беля!
Мълвата за особените отношения на доскорошната здравна шефка и бодигарда излезли извън най-тесните гербаджийски предели и стигнали до ушите на съпруга на Атанасова. Клетият рогоносец дори бил готов да се разведе с шавливата си булка, огорчен от предателството й. За да не се разпадне бракът им, лично Бойко
Борисов взел отношение по въпроса и го уверил, че всичко са клюки и подмятания на завистници, а той трябва да стой неотлъчно до съпругата си, която имала важна задача – да осъществи бъдещата здравна реформа. Ако се вярва на шушуканията в групата на ГЕРБ, Десислава Атанасова и към момента имала отношения с Иван Стоянов. Останалите дами в групата знаели – когато колежката им сияе сутрин рано-рано, предната нощ ще да е имала бурна среща извън дома си.

споделяне на връзка

Етикети:

26 Comments

 1. АННА 11.12.2017

  ПРОЯВЕТЕ РАЗБИРАНЕ, ТАЗИ ЖЕНА ПО НЯКАКВА СЛУЧАЙНОСТ ПОПАДА САМА В СОФИЯ И ТО , БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ .ЕДВАМ НАУЧАВА УЛИЦИТЕ,БЪРЗО УСВОЯВА “ ПОЛИТИЧЕСКОТО СЛАГАЧЕСТВО – ГОВОРЕНЕ“ И ВЕЧЕ СЕ МИСЛИ,ЧЕ Е ВЪРХА НА Л……АМИ И ТЯ ИМА „ДУШИЧКА“ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ НЕ КОЙТО И ДА Е…. А,БОДИГАРД НА БОРИСОВ – ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ……ПОЧТИ ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА СА ПОПАДНАЛИ ….С Л У Ч А Й Н О …И СЕ УЧАТ НА НАШ ГРЪБ….ОСВЕН ТОВА СА МНОГО ЛАКОМИ, ЗАЩОТО НЕ ЗНАЯТ ДО КОГА ЩЕ СА …

  Отговор
 2. Авитохол 10.10.2017

  Ти си съдружник или нужник?

  Отговор
 3. Дори и да е достоверен материалът , сигурно няма да се учуди зрелият съвременен человек на подобни „извън-нормени“ поведения. Нали много по- мъдрите от нас са казали на какво „лежи“ осанката на човечеството . На секс , пари и власт. А някои обичат да лежат и по чужди легла.Старите баби , на които се е налагал втори , или трети брак са казвали :“ Господееее , добре че имало повторило…!“ А човек какво обича да повтаря ? Това , което му харесва . Ееее , … това не е най- моралното поведение у жените , ама без него няма да стане. Както казал Йоан Златоуст ( …златна му уста!) – “ Тая работа с вълшебен прашец няма да стане – ебане трябва !“ Мир Вам :)))))))) :)

  Отговор
 4. АБЕ И МАЯ МАНОЛОВА Е ИЗВЕСТНА ДОСТА АМА ЗА НЕЯ НЕ ПИШЕТЕ…

  Отговор
 5. От Дулово, значи! И машинописка, значи! И министър, значи била! Нещо изненадващо за партийната и принадлежност, да напишете!
  За ударната и сила на ГЕРБ да напишите!?

  Отговор
 6. Анонимен 02.03.2017

  Старо бунище разпали ли се… ;)

  Отговор
 7. ВЯРНО 26.02.2017

  „ДЕСА КЪСИТЕ КРАЧЕТА“. Така е известна в родното ни Дулово. Тя беше известно к–а още като машинописка в Районен съд – Дулово. Колко семейства се разтуриха заради нея! Но на Бат,Бойко не му пука за това…

  Отговор
 8. Колев 30.11.2016

  Срам ме е да кажа че съм от Дулово.Тази окепази с нейните навици хубавото ни градче.Казват,че ги сменяла като клечки за зъби.Язък.

  Отговор
 9. Илиев 20.08.2016

  Ако една фльорца има по рождение сърбеж между долните крайници,умората след години си казва своето,затова,тя фльоцата е принудена да отдава под наем „горният“ етаж и да използва само него в моменти когато времето е кът.

  Отговор
 10. Целия 10.08.2016

  Взима ли го целия, гълта ли

  Отговор
 11. Че тя стана министърка благодарение на троиките дето правеше е Красимир Даков и Пламен Нунев

  Отговор
 12. zora 04.06.2015

  Тази новина е доста стара ……това е още докато беше министър на здравеопазването

  Отговор
 13. Данкопа 06.05.2015

  Петър Дончев , Господ каза – Не пожелавай жената на ближния!

  Отговор
 14. ЮРДАН 06.05.2015

  СЕЛСКИ ПРЪЧКИ О ПАРЛАМЕНТО, КЪРСКА ЛЮБОВ ВЪРТЯТ, ПТЕМИЕРО ХРАСТАЛАК КИРИЗ РУЧА. ЧАК ОКО МУ ЗАСИНЕНО !

  Отговор
 15. Капри 29.11.2013

  Към червения боклук написал горното – От пръв прочит се вижда, колко сте негоден.Мозъкът Ви работи, но само за глупости. Ако хвърлите усилия да откриете един завод за трактори например, ще бъдете много по-полезен на себе си, а и за другите. В тая държава не остана човек, който да не е окалян. Мерзавци.

  Отговор
 16. Do TOMO 28.11.2013

  НОСЯТ СЕ СЛУХОВЕ ЧЕ ИМА НЕЩО И С ТЕБ ТОМО…АМА СИ МНОГО ГРОЗЕН БОКЛУК.

  Отговор
 17. Каво нередно има в това една жена да си намери приятел и обратното мъж да си има интимна приятелка ?! Кой казва че това не е правилно ?

  Отговор
 18. иванов 17.11.2013

  не се насите бре

  Отговор
 19. ranger 13.11.2013

  Сайтът ви е пълен боклук за да помествате подобна „воленова простотия“! Очевидно се списва от червени боклуци!Жалко!

  Отговор
 20. БирникЪ 04.11.2013

  Ей, естети, хубава жена всеки може да „жули“. Истинският мъж „жули“ и крокодили, и изсъхнали жаби.

  Отговор
 21. li239 03.11.2013

  ,

  Отговор
 22. . 02.11.2013

  ,

  Отговор
 23. петров 02.11.2013

  яко туца

  Отговор
 24. Йо 02.11.2013

  куцо, кьораво, сакато, бройката е злато! о-хо-хоооооо

  Отговор
 25. Роби 01.11.2013

  Явно е доста загорял този гард

  Отговор
 26. ЖЖ 01.11.2013

  Трябва много да е загоряло момчето за да дъвче тая настъпана жаба.

  Отговор

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.