19.06.2018 | 16:31
Диков към Цветанов и Сидеров: Правите селски номера! Не аз, а депутатките ви ходят по анцузи в парламента!

На пресконференция в кулоарите на Народното събрание депутати от ГЕРБ и Обединените патриоти бяха бесни на колегите си от БСП. Социалистите днес саботираха заседанието и го оставиха го без кворум, а Цвета Караянчева, по предложение на Вежди Рашидов, отмени и редовния петъчен парламентарен контрол.

В кулоарите д-р Даниела Дариткова, Цветан Цветанов, Данаил Кирилов и Волен Сидеров бяха бесни на колегите си, които провалиха работния ден, защото бяха вкарани извънредни точки. След това част от репортерите си зададоха въпросите към четиримата народни представители. Дойде ред и на Сашо Диков. Цветан Цветанов обаче го поряза и каза, че импровизираната пресконференция приключва. „Не се измъквай, не с тези номера!“, ядоса се Диков.

Волен Сидеров веднага скочи да брани дясната ръка на Бойко Борисов. „Г-н Диков, погледни се! Ти дори не си дошъл с подходящо облекло. Облякъл си се с анцуг!“. Журналистът контрира, че е видял в пленарната зала депутатка на патриотите, която била облечена по подобен начин, но на нея не ѝ се правят забележки. Той нарече „селски номера“ поведението на атакиста.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране