29.11.2017 | 0:01
Динко призна: Аз съм ку*ва!
Неочаквано признание в Биг Брадър

Тарикатът Динко, който опита да играе селски номера сред съквартирантите си в Къщата, бе разобличен от Людмила Захажаева. Устатата рускиня хвана на къс пас „ловеца на бежанци“ и без да му цепи басма му каза право в очите какъв е всъщност той.

„Ти си един долен лъжец! Балалайка си ти! Казваш това, което ти изнася. Лъжеш, за да се докараш и да се направиш на такъв, какъвто не си“, заяви Захажаева.

„Ми те президентите лъжат, политиците лъжат, защо и аз да не излъжа! Така ми е отървало, така съм казал. Ама бил съм казал, че няма да вляза в „Биг брадър“. Така съм искал, така съм го завъртял. Да знаеш, голяма ку*ва съм аз!“, отговори й Динко.

Рускинята заяви, че Динко бил голяма излагация и разигравал евтин театър. Тя разби на пух и прах „женското“ поведение на Супер Ганьо, който клекна щом завързаха ръцете му със свински опашки. Изведнъж ямболията разви болки в раменете, после го налегна главобол, а скатавките от ангажиментите към общия бит му станаха ежедневие.

1 коментар

  1. Гончев каза:

    Не желая Динко да олицетворява българите от мъжки пол,но една на никого не известна в Русия фльоца,не може да „разфасова“по идиотски начин ямболията,респективно българите.Една застаряла вече „кобра“,лъкатуши между масите и леглата и кълве с отровния си език когото набележи. Има снаги от които може и да отхапе парче сланина,но тях не ги закача.Тези два образа,са срам за България и Русия,но пък са златните кокошки на организаторите на най гледаното предаване „Биг-брадър“!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране