01.11.2019 | 3:38
Добри Божилов: Костадин Костадинов е луд, страхувам се от него
Отношението на Костадинов към мен, докато работех с него, беше като към роб и собственост. Надявам се Портних да спечели
Добри Божилов

Коментар на Добри Божилов във Фейсбук:

„Не мислех, че сега е моментът да се занимавам с това, но съм нападнат от фанатизирани активисти на „Възраждане“, които обожествяват Вожда си, и ми държат сметка, защо аз не го правя.

Затова да река – АЗ ЛИЧНО СЕ СТРАХУВАМ ОТ КОСТАДИН КОСТАДИНОВ. Мисля, че е луд, с желание да стане фюрер. Отношението, което съм изпитал към себе си, докато работех с него, беше като към роб и собственост. Страхувам се не защото съм крал, и той ще наказва крадците, а защото съм сред първите, дето се отпдръпнаха от него, и дори му се противопоставиха. Ако този човек вземе властта, аз ще трябва да емигрирам.

А никак не ми се иска да го правя, аз си обичам страната.

Затова, да ви призная, сигурно съм сред малкото, които се надяват Портних да спечели. Добрите стари крадливи демократи са за предпочитане пред фюрери и тирани, които ще пролеят и кръв.

Да знаете, че това ще се случи, ако някой такъв дойде. Случвало се е много пъти в историята, прочетете нея, ако не вярвате на мен.

Мислех, че Костадинов „може да е полезен на тези избори“, за да клатим ГЕРБ. Дори му предложих помощ. Но сега като гледам какво става, явно съм сбъркал. Малкият шанс да се докопа до власт, е отключил у него, и у феновете му, опияняващи амбиции. За феновете – не ги съдя – подобни вождове успяват да заблудят и увлекат чуждите съзнания.

Но Костадинов е някой, който трябва да спрем.

Още от сега ви казвам, че ако той стане кмет на Варна, аз ще вляза в ПП „ГЕРБ“. И ще браня Бойко Борисов и добрия мек диктатор с всички сили. До изборите ще се боря за Манолова, но ако стане някое безумие, тип „Фюрер на Варна“, и аз, и всички вие, ще трябва да се обединим около здравия разум. Ако е останал такъв…

Още веднъж повтарям – АЗ СЕ СТРАХУВАМ, и се надявам да бъда разбран правилно в правата си да се защитавам – себе си, а и много други хора, които биха пострадали…”

1 коментар

  1. Чичо каза:

    Платен помияр !

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране