17.03.2017 | 16:21
Доган ага, долу ръцете от Левски! Защо се криеш в Сараите като мишка, а ние ти плащаме държавната охрана, хидроинженерино?
Кажи си за обръчите от фирми и модела КОЙ. Кажи кой "самоуби" Ахмед Емин. И кога Ердоган стана лош - като ти надуши схемите ли?

Доган се отърка предизборно в Левски, за да докаже, че безсрамието в политиката е безпределно.

Левски не е дъвка за всяка паст, ага, особено за твоята, хидроинженерската, преяла с милиарди заграбени народни пари.

Вместо да се правиш на Бодрияр и Барт на квадрат, вместо користно да отравяш електората с гузната алхимия на кухата си словесност, по-добре си признай за обръчите от фирми, обществените поръчки, модела КОЙ, лобизма в съдебната система, тайните договорки с БСП да управлявате след изборите.

Признай защо стреляха по теб и кой „самоуби“ клетника Ахмед Емин в покоите ти.

Кажи си, ага, и защо в крайна сметка те обявиха за персона-нон-грата в Турция. Да не би за едни контрабандни канали, с които, разбира се, нямаш нищо общо?

Сподели защо пета година се криеш като мишка в сараите, а всички ние ти плащаме за държавната охрана от НСО.

Не ми пробутвай дрън-дрън-ярини за „нароченото гърне на етнонацията“, „хлъзгавия понятийно-категориален терен“ и „поливариантното моделиране на различните геополитически таргети“.

Големия мислител, проникновения визионер, дървения философ на прехода.Ти сам не вдяваш какво имаш предвид, камо ли кротките тютюноберачки от Ардино и Неделино, връз чийто доблестен труд и с чийто дисциплиниран вот дерибействаш трето десетилети из българската политика.

Подиграваш ли се с тях, на транквиланти ли си бил, докато си сътворявал маниерния буламач, легендиран като „обръщение към народа“?

Най-смешни са лозунгите за неоосманизма и лошия Ердоган. Стана лош, като спря да ти играе по свирката и ти надуши схемите, пренасочвайки „кинтите“ към Местан ефенди. Заболя те тогава, нали, сети се изведнъж за Левски, за надвисналата над Балканите война, за България.

Милеел си бил за България… В повечето кърджалийски села и хляб не можеш да си купиш на български, но оядените ти кандидат-депутати продължават да агитират на турски.

Велможите ти, същински Караибрахимовци, безчинстват в отцепени от света феодални владения – иначе български територии. Цакат уплашения електорат с „етническата карта”, бесуват в земеделието, строителството, пътната инфраструктура, производството и търговията с цигари.

Така ли милееш за България?

Най-честно ще е да млъкнеш завинаги. Да спреш злокобно да проехтяваш от подземията на мрака като бащата на Хамлет. За 30 години много се насъбра покрай твоята неизтребима наглост.

Да, ти и ДПС сте проклятието на страната ни. Мъчиш се сега да станеш симпатичен на фона на националните предатели от ДОСТ, да бъдеш по-поносим за коалиране след изборите, да покажеш колко си незаменим, с Местан си играете на „добрия“ и „лошия турчин“, но сте едни и същи мерзавци, едни и същи ченгета, заченати в лабораториите на Държавна сигурност.

Номерът няма да мине, ага.

И долу ръцете от Левски.

Недялко Недялков, ПИК

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране