07.09.2017 | 18:21
Доган и турците командват в Нова тв: Без Анна Цолова в сутрешния блок
Виктор Николаев ще води сам "Здравей, България", досегашната му екранна партньорка ще прави предаване за лайфстайл

Журналистката Анна Цолова вече няма да води предаването „Здравей, България“. То ще остане в ръцете само на колегата й Виктор Николаев. Това е решило ръководството на Нова телевизия. В момента Цолова и без това не е на екран, защото е в отпуска. Когато се върне на 11 септември тя няма да започне отново в сутрешния блок, а вероятно ще прави лайфстайл предаване.

Това е втората промяна в Нова тв през последния месец – наскоро свалена от поста си бе и шефката на новините и актуалните предавания Дарина Сарелска.

Все още не са обявени причините за промените в „Здравей, България“. Според колеги на Анна Цолова те не са свързани с атаките на евродепутата и бивш екранен партньор на Цолова Николай Бареков, който настоява НАП да провери доходите й, защото били необяснимо високи. Твърди се обаче, че срещу нея е имало силно брожение от страна на ДПС, Ахмед Доган и мюрето му Делян Пеевски. Причината – „неправилни въпроси“ за ареста на Доган и опитът за кражба на „Дунарит“ от ДПС

Анна Цолова и Виктор Николаев са заедно на екрана от 2010 г., когато той се присъедини като водещ към журналистката в бТВ. През 2013 г. двамата станаха особено популярни с решението си да напуснат телевизията и да се присъединят към екипа на Нова тв. Тогава твърдяха, че са усещали външен натиск на предишното си работно място.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране