24.03.2019 | 18:57
Докато бил на молитвена закуска в САЩ, Цветанов направил скъпарски круиз край Маями
Компания му правили съпругата Десислава, най-голямата дъщеря, депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев и жена му
Докато е бил на молитвена закуска в САЩ през февруари 2018 година, вторият в ГЕРБ Цветан Цветанов е направил скъпарски круиз край Маями. Това разказаха пред Фрог нюз близки до партийния функционер.
По думите им компания му правили съпругата Десислава, най-голямата дъщеря, депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев и жена му, собственик на голяма частна болница, както и високопоставен служител на Външно министерство.

Източниците ни са категорични, че тузарската разходка била запечатана на множество снимки. Според запознати Цветанов и приятели използвали  компанията за круизи “Royal Caribbian”. Те са качили на луксозния кораб  „Еnchantment of the seas“, където само кракът да ти стъпи трябва да се бръкнеш с около 1000 долара, в зависимост от месеца.  Всяко нещо, което ползваш по време на круиза се заплаща допълнително и то много скъпо. Твърди се, че Цветан Цветанов и семейството му се възползвали от  най-големите екстри, предлагани там.

„Луксът е невероятен. За да се качиш на този кораб, трябва наистина да си много богат човек“, разказа познат на Цветанов.

Твърди се, че на молитвените закуски Цветанов и Нунев отиват с партийни средства, сиреч с наши пари. Не е ясно, обаче дали сами са си платили за круиза край Маями.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране