10.09.2019 | 14:05
Дончева: Подкрепяме Манолова, Слави Трифонов и Борисов убиха малките партии
Падне ли София, пада ГЕРБ и цялото мутренско управление
Татяна Дончева

Движение 21 ще подкрепи Мая Манолова, няма да издига свой кандидат за кмет на София, но ще има листа за общински съветници. 

Това заяви лидерът на Д-21 Татяна Дончева при внасянето на документите на партията за регистрация в ЦИК.

С финансирането на партиите – така, както решиха лицето Слави Трифонов и лицето Бойко Борисов, на практика убиха малките партии. Възможността за нормално държавно финансиране на малки партии, което е в стотици пъти пъти по-малко от финансирането на големите партии, но даваше възможност да бъдат покрити основни разходи – за наемане на зали, за общуване с хора, за издаване на рекламни материали, сега не е налице, така че Движение 21 е ограничило участието си до места, където смятаме, че имаме повече шансове. На доста места ще участваме в коалиции, заяви Дончева.

Тези избори са със голям залог, в тях няма нищо местно. Говоренето за кучета, котки и градинки е неуместно. Цялото управление е обрасло в тежки схеми. Йорданка Фандъкова е много симпатична, но трябва да знае, че участието в схеми те прави съучастник. Тя не може да каже, че няма нищо общо с много лица, които мишкуват в общината. Можем да кажем, че Фандъкова е изпълнителен директор на софийската фирма на Бойко Борисов, обяви Дончева.

София е разковничето за тръгването на България по друг път. Падне ли София, пада ГЕРБ и цялото мутренско управление, тежките последици от което ще изкупваме години наред, заяви още Дончева.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране