27.03.2018 | 21:17
Доста си повярва! След като влезе в „Капките“ Гери-Никол вдигна хонорара си на 6 000 лева!
Варненската чайка се има за вървежна и смята, че заслужава да получава почти два пъти повече, отколкото взимаше до преди няколко месеца

По 6 хилядарки  лапа Гери-Никол за свое участие. Яката дупара вдигна мизата си и вече взима солидна сума, на която могат да й завидят и някои родни чалгарки.

Варненската чайка се има за вървежна и смята, че заслужава да получава почти два пъти повече, отколкото взимаше до преди няколко месеца. Именно поради тази причина Герито не се навива да пее срещу по-малко от 6 бона. Изпълнителката изтъква пред собствениците на нощни заведения, че вече е звезда, която всички разпознават и затова трябва да получава по-високо възнаграждение за услугите си, писа „България Днес“.

Една от причините варненката да влезе в „Капките“ е именно, за да добие по-голяма популярност и да може да се промотира още по-лесно. Преди участието си в риалитито Гери имаше задочни участия, и то в клубове в родния й град, а изявите й в столицата бяха кът. След появата й в шоуто поканите към нея валят една след друга и тя не може да им смогне.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране