29.03.2017 | 1:48
Душманите на леля Цецка – на сапун!
Респект и уважуха

Бившият председател на парламента и неуспял кандидат-президент Цецка Цачева няма да влезе в парламента, защото двама от кандидатите в плевенската листа, където тя беше втора, я изместиха чрез преференциален вот.  Така след неуспешната президентска авантюра преданата до безумие Цачева е принудена от обстоятелствата да слиза стъпало по стъпало надолу по партийната стълбица. Докъде ще стигне това движение? Може би на следващите избори Цецка ще лепи плакати и ще сервира кафета?

МИГNews.info както винаги застава на страната на отритнатите, игнорираните, мизераблите. Извадихме от телевизора тези образи, така немилостиво мачкащи Цецка – с което фактически псуват нацията на майка!

***

Репортерка, НТВ: Възможно ли е някой от вас да се откаже от депутатското място в полза на Цецка Цачева?

Владислав Николов, преференциален гербер: Ами… Мисля, че с този избор, който се даде като преференции, хората са дали доверие за определен човек. И това значи, че трябва да предадеш доверието на тези хора. А като са и толкова много тези хора, не мисля, че някой ще го направи.

***

Другият гербер, който се издигна преференциално над Цецка, нарича себе си „момчето от Червен бряг“ и описва своята съпричастност към каузата със следните думи:

***

Пламен Тачев, преференциален префърцунен гербер: Аз също казвам, че съм в ГЕРБ от 1981 година! Защото от тогава датира моята, ъъъ, моят контакт с г-н Борисов и сме приятели до ден днешен!

Репортерка, НТВ: Имали сте обаче обща фирма. Как я създадохте, за какво беше тази обща фирма?

ПТ: Не си спомням, беше много отдавна и тя не съществува…

Р: Аз ще ви припомня – за сапуни.

ПТ: М? За сапуни ли? А. Може би за перилни препарати като цяло…

…Това, което мога да кажа, е, че изпитвам огромен респект и имам голямо уважение НА Цецка Цачева!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране