02.04.2018 | 16:23
Два месеца след смъртта на сина на Московски и нищо
Разследването около фаталната случка е обвито в пълна мъгла

Два месеца след трагичния инцидент, при който на Боровец загина 4-годишният син на транспортния министър Ивайло Московски виновен все още няма. Припомняме, че на 4 февруари при катастрофа с моторна шейна, управлявана от министър Московски загина детето му.

Разследването около фаталната случка е обвито в пълна мъгла. Прокуратурата, която иначе много държи при подобни инциденти да дава пресконференции, вече втори месец не излиза със становище кой е отговорен за трагедията. Не стана ясно, взета ли е проба за алкохол и наркотици на водача на шейната – транспортния  министър, какви и колко свидетели са разпитани, как е било обезопасено детето върху превозното средство, с каква скорост се е движило то.

Неясно е дори по кой текст от Наказателния кодекс е образувано разследването. Няма официална информация и чия е шейната, с която министърът е возел сина си. Знае са само, че компанията му се спускала с шейни, които не били наети от местните фирми и са били супер мощни. Единственото, което разследващите заявиха преди 2 месеца бе, че неравност по трасето е предизвикала инцидента.

1 коментар

  1. ех каза:

    е вие кво очаквате? Нещо да се случи

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране