17.10.2019 | 19:11
Джамбазки: Има кой да ме замести в Брюксел
Според него в момента имаме София на две скорости - всички се бутали на жълтите павета, а забравяли, че и "Люлин" е София

Влизам в битката за София, за да стана кмет! Има кой да ме замести в Брюксел, заяви в предаването „Плюс – минус“ по Нова телевизия Ангел Джамбазки, евродепутат от ВМРО и зам.-председател на партията.

Той отказа да отговори на въпрос кого ще подкрепи на балотажа, като каза, че въпросът е некоректен – той се бори, за да се класира на втория тур.

Според него в момента имаме София на две скорости – всички се бутали на жълтите павета, а забравяли, че и „Люлин“ е София.

Джамбазки за пореден път се обяви за премахването на незаконните цигански гета. И изтъкна, че премахването на незаконни препостройки е задължения на кмета, а не на Столичния общински съвет.

Той каза, че ще бутне незаконните постройки с фадроми, а тези, които ги обитават, най-сетне ще бъдат свободни да си намерят работа.

Джамбазки коментира, че контрольорите в градския транспорт не проверяват циганите. Сигурно, защото се страхуват, че ще ги набият, вметнаха водещите.

Отговорът на Джамбазки не закъсня: „След набиването, ще има обратно набиване, след което ще има качване в камионетката на жандармерията и плевене на плаца на поделението им!“

Където има асфалт или плочка, трябва да има камера, а с камерите – лицево разпознаване, твърди той.

Говорейки за незаконните цигански гета, той заяви възмутено: „Вижте как живеят хората около Батолова воденица и Виетнамските общежития!“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране