04.10.2017 | 8:55
Екшън в тв ефира! Мирчев пита Ненков: Жена ви, като иде на работа, на шефа си „шефе“ ли му вика или „куме“
Много ви е яд, защото за нищо не можете да се хванете и нищо не може да направите, заяви депутатът от ГЕРБ

Александър Ненков от ГЕРБ и Стоян Мирчев от БСП влязоха в дебат. Това се случи в ефира на БНТ.

„ГЕРБ е мафиотски октопод, разпрострял пипалата си и не можещ да ги скрие. Те започват да се самоизяждат с лакомия. Досега нямаше чуваемост и лимитът на търпимост в обществото достигна крайния предел и нещата започнаха да се коментират“, заяви Мирчев.

„Кметицата на Алфатар назначи дъщеря си на работа без конкурс, ГЕРБ не реагира. Последните години, по време на управлението на ГЕРБ, назначенията в държавния парад 2/3 от тях стават без конкурс. Момичето завършва училище, още не си е взела дипломата и същия ден е назначена“, добави той.

Ненков от своя страна заяви: „Най-щеше да ми е лесно да говоря за техните назначения. Смятам да не слизам на това ниво. Когато една партия спечели изборите, нейно право е тя да си поправи екипите, с които да работи“.

„Що се отнася до семейството ми – няма от какво да се притеснявам, то винаги е било публично. Майка ми и баща ми са честни хора и са се издигнали в йерархията сами. Жена ми е изключително квалифицирана и всеки може да го провери. Ако господинът ми докаже, че не е така, ще се извиня моментално“, каза той.

Мирчев го попита: „Жена ви, като иде на работа, на шефа си „шефе“ ли му вика или „куме“.

„За 3 месеца и половина БСП нищо не успяха да измислят срещу правителството и започнаха да обиждат хората по такъв начин. Гледам го вчера Добрев, така изглеждаше, все едно е приел всичко, което му причинихте“, каза Ненков.

Мирчев от своя страна заяви: „Делян Добрев каза, че Елена Йончева е наредила малки истини една след друга. Ами окей – като подредите едни истини, те не стават лъжа“.

„Много ви е яд, защото за нищо не можете да се хванете и нищо не може да направите. Всичко това много ви ядосва. Доходите започват да се покачват в различни сфери. Не можете да го преживеете. И на това ниско ниво вие се занимавате с чуждите семейства“, заяви депутатът от ГЕРБ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране