02.10.2018 | 0:01
Ел Маестро остава на „Армията“, клубът се извини на феновете
Шефовете засвидетелстваха доверието си към треньори и футболисти

ЦСКА-Сф се извини на феновете за загубата от Левски (0:1) в събота. По този начин от клуба признаха за слабата и безидейна игра на футболистите си. От „Армията“ също така благодариха на запалянковците и ги увериха, че ще се реваншират. Шефовете засвидетелстваха доверието си към треньори и футболисти, което означава, че наставникът Нестор Ел Маестро няма да бъде уволняван поне на този етап.

„Не успяхме да се представим на нивото, изискващо се за подобен мач, нито да отговорим на огромната подкрепа, оказана ни за пореден път от трибуните. Искрени благодарности на всички фенове за всеотдайността и верността към армейската кауза. Спортно-техническите причини за неуспеха са си в нас. Ще вземем необходимите мерки да коригираме и подобрим играта и представянето си занапред.

В тази връзка заявяваме, че ръководството на клуба има доверие на спортно-техническия щаб и футболистите и ще продължи да им осигурява максимално добри условия за работа и спокойствие, за да разкрият своя потенциал. Чистки в отбора и треньорски рокади не стоят на дневен ред. Продължаваме да работим усърдно, за да постигне ЦСКА това, което неговите привърженици заслужават“, обявиха от „Армията“.


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране