16.08.2018 | 21:01
Емигрантите се връщат на 16-и септември, за да свалят Борисов

Българи, има надежда! Елате, за да свалим заедно това престъпно правителство!

Българите в чужбина обявиха дата за сваляне на правителството. На традиционния вечерен лайф, емигрантите спонтанно решиха да се завърнат заедно в България и да пометат мафията в парламента. Избраха и дата – 16.09.2018 година.

Емигранти от Германия, Англия, Испания, Швеция, Франция, Италия и пр. ще се върнат и ще излязат на протест пред парламента, пише antenab.com. Надяват се да се отзоват много хора, които да уважат събитието и с общи усилия да свалят правителството.

Протестът е под мотото “ Не преговаряме с престъпници и национални предатели“. Те искат сваляне на правителството и съд за всички управлявали от 1989 до сега.

Вече не искат партии в парламента, нито са съгласни 240 човека безнаказано да присвояват ресурсите на държавата. Те искат личности, избрани от народа и управление по Швейцарски модел. Решени са да потърсят сметка за откраднатото до момента, дори и това да отнеме време.

Цитирано:

Българи, България обезлюдя!!!

Децата й я напуснаха и отидоха да търсят спокоен и уреден живот в чужди Родини! Прокудени завинаги, принудени да оцеляват с тежки гурбети…емигрантите винаги ще я носят в сърцето си! Оставили тук майки и бащи, братя и сестри, някои дори деца…те са твърдо решени на 16 септември да поискат сметка на управляващите!

Българи, има надежда! Елате, за да свалим заедно това престъпно правителство!

Против геноцида на Борисов и всички досегашни управляващи мафии.

За какво се борим:

За смяна на системата на управление – чрез референдуми – пряка демокрация, пряко допитване на народа за всяко нещо – местни референдуми, национални референдуми.
Електронно дистанционно гласуване на избори и референдуми на базата на блокчейн технологиите.
Избор на личности, не на партии и търсене на лична отговорност от всяко длъжностно лице.
Възможност за отзоваване на избраното лице.

Пряк избор от народа с възможност за отзоваване на всички длъжности в държавата – Главен прокурор, Министър председател, Президент, министри, кметове, полицейски началници и др.
Пряко гласуване от народа за разпределение на местни и национални
бюджети, европейски фондове и проекти“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране