03.06.2018 | 16:57
Ето кои са жертвите на кървавата касапница в „Слънчев бряг“

55-годишният бизнесмен от Нова Загора Коста Николов и 22-годишната Симона Тодорова от Дряново са мишените в снощното умишлено убийство в Слънчев бряг, за което бе обвинен 37-годишния ямболия Михаил, задържан точно преди да премине в Турция през ГКПП „Лесово“ към 2 ч. Днес.

Убитият Коста Николов се свързва основно с хазартния бизнес по морето. Държал е над 10 игрални зали в Слънчев бряг, Несебър, Бургас и Нова Загора. Бил е и собственик на хотел „Цезар Палас“ в Нова Загора. Освен това се е занимавал и с внос и продажба на автомобили. Едно от казината му се намира в района зад сградата на Районно управление в Слънчев бряг, другите игрални зали, които държи в курорта са срещу входа на култовия ресторант „Джани“ и до известната дискотека „Мания“.

Той е собственик на седем фирми, сред които „Кан Бет“ ЕООД, „Цезар Палас“ ЕООД, „Меджик Кан“ ЕООД и „Кан-Белс“ ЕООД, показва справка в Търговския регистър.  Всички те са регистрирани на адрес ул. „Васил Левски“ №29 в Нова Загора, на който се намира и хотел „Цезар Палас“.

Неволни свидетели на екзекуцията са станали семейство руски туристи. „Чуха се много изстрели. Повече от 6-7 пъти се стреля, но не помня точно колко“, разказват очевидците пред „Монитор“. „После свистене на гуми, настана суматоха. Разбрахме, че има убийство, когато хората започнаха да крещят. Останахме тук докато дойде полицията. Видяхме как изваждат жената от колата. Беше млада красива жена с дълга руса коса. Цялата беше в кръв и не мърдаше. Помислихме, че е мъртва“.

22-годишната Симона Тодорова е фаталната красавица, заради която се е стигнало до екзекуцията в Слънчев бряг на хазартния бос Коста Николов-Миджурина, пише Флагман.бг, като цитира информирани източници. Блондинката е в тежко състояние и се бори за живота си в МБАЛ-Бургас, с която Михаил Станчев засипа снощи двойката.

Симона е родом от Дряново, но от години живее във Велико Търново. Тя е дъщеря на шефа на полицията в Дряново. Симона била гадже на сина на местен бизнесмен, но двамата се скарали и преди 2 месеца тя се преместила в Слънчев бряг, където започнала работа в едно от казината на Миджурина.

Двамата със стрелеца Михаил се познавали от около месец. Били заедно около седмица, но това било достатъчно 37-годишният мъж да хлътне до уши по 22-годишната красавица. Тя обаче го зарязала заради по-възрастния бизнесмен.

Арестуваният за убийството Михаил Стоянов е родом от Ямбол, но от години живее в Бургас.

От известно време ямболията заработвал във фирма за инкасо и имал законно притежаван пистолет „Макаров“. Това оръжие е открито в автомобила му, когато Михаил се опитал да напусне страната през ГКПП Лесово, малко след 2 часа тази нощ. Най-вероятно убийството е извършено с въпросния „Макаров“, открит в автомобила на задържания мъж.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране