02.10.2015 | 0:01
Ето най-забавните предизборни плакати
Плакатът на кандидата за кмет на село Гаганица от БСП Антоанета Лазарова предизвика фурор в социалните мрежи

С началото на предизборната кампания се появиха и първите плакати. Част от тях предизвикаха изключителен интерес, набраха популярност и станахa обект на подигравки заради дизайна им или начина, по който изглеждат хората на тях.

карнобат-герб

Понеже се посмяхме достатъчно, решихме, че е време да разкажем кои са хората на забавните плакати, които вече няколко дни обикалят из социалните мрежи:

Плакатът на кандидата за кмет на село Гаганица от БСП Антоанета Лазарова предизвика фурор в социалните мрежи. Причината е по-нестандартната прическа, на която жената е заложила. Именно заради това тя бързо беше оприличена на герой от Междузвездни войни. Изборът ѝ на грим също не беше подминат и бе сравнен с този на гейшите.

плакат-гаганица

Това не е първият пръв, в който косата ѝ изглежда така, всъщност това е нейната обичайна прическа от години. Оказва се, че тя е много обичана от съселяните си. Тя развива културния живот в Гаганица. Лазарова е председател на клубa на пенсионера в селото, както и организатор на фолклорната певческа група към него. Била е една от най-активните социалисти в цялата област, разказаха от БСП. Тя е била и член на секционната избирателна комисия в селото при провеждането на референдума за АЕЦ „Белене“ през 2013 година.

 поморие

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране