13.11.2018 | 21:23
Ето я Лили Иванова без грим
Лицето на 82-годишната естрадна прима увисна

Без нито една капка грим по лицето успяха да уловят Лили Иванова фотографите на „Ретро“. Естрадната прима никога не си позволява да напуска дома си в натурален вид, като дори да няма макиаж, се крие под слънчеви очила и шапки. Този път обаче натоварената програма от три последователни концерта в зала 1 на НДК принудила певицата да притича до лъскавия си джип в потресаващ вид, надявайки се да не бъде разпозната от случайните минувачи в центъра на столицата.

Лицето на Лили не само е покрито с десетки дълбоки бръчки, но и е започнало да се свлича надолу въпреки пластичните операции, на които тя се подлага рутинно през последното десетилетие. В критичен вид са и вратът, и ръцете ѝ, които тя обичайно не показва и дори в най-големите жеги покрива с фини блузи с тюлени или мрежести ръкави. 82-годишната прима вече не е и толкова жизнена, както преди. Придвижва се с помощта на личната си асистентка и шофьора си, които я крепят да не падне от високите обувки, които предпочита и за ежедневието.

С 21-сантиметрови токчета звездата излезе и на сцената в зала 1 на НДК пред общо 15 хиляди души, посетили трите ѝ последователни концерта. На обувките обаче Иванова издържала само по 30 минути на вечер и после довършвала рецитала си боса. Средно цените на билетите за спектаклите на естрадната прима вървяха между 80 и 90 лв., но тъй като бяха разпродадени бързо, се търгуваха и на черно за по 300 лева за пропуск. От концертния маратон Лили изкарала 900 000 лева, които ще я хранят до догодина. Точно заради това тя нямало да поема участия за коледно-новогодишните празници, а щяла за пръв път да почива и да се възстановява от зверското натоварване.

Loading...

25 коментара

 1. ивана каза:

  редки боклуци сте

 2. За Лилито Иванова каза:

  Ако иска и без брацки и с аз винаги хте я харесвам И на 100 да стане пак си е Лили за радост на едни и за болка на други Лили обицам тееее

 3. Меги каза:

  Оф, стига вече… Годините не прощават. Таланта й е голям. Ние даже няма да й стигнем възрастта, защото нашите проблеми тя ги няма…

 4. Филип каза:

  Когато ценностната система се свежда до яки цици и джуки на 16 годишни проститутки, тогава и тези журналисти ще ги има. Боклук! Лили Иванова е Икона, скапаняко!

 5. Анонимен каза:

  Дай боже всяка жена да изглежда така на тези години!Адмирации!

 6. Анна Беллинска каза:

  Неповторима,прекрасна, всеотдайна, всякак ти си Лили Иванова!

 7. Антоанета Бойчева Юпитер каза:

  Името ЛИЛИ ИВАНОВА е достатъчно!

 8. Фея Симеонова каза:

  Лили! Това е нашата Лили. Творец,трудолюбива,дисциплинирана,упорита и аз лично и се възхищавам и я обичам.Песните на Лили те грабват и няма песен, която не е докоснала сърцата ни. Староста е неизбежна и всички ако доживеем до тази възраст, ще изглеждаме и по зле.

 9. Катя каза:

  Лили Иванова е родена на 24 април 1939 г. Проверявайте достоверността на писанията си! А, Лили Иванова е прекрасна и на тази възраст и пример за всички нас, защото на 79 години тя твори и е по-жизнена и от някои, които са на 30 години! Дай Боже да продължи да ни радва с песните си още много години!

 10. Анонимен каза:

  Лили много те обичаме. Дълбок поклон ти си превъзходна. Староста не е порок

 11. Катрин филипова каза:

  Това сме ние “ Българите“ унищожаваме всичко наше! Завистливи, долни същества! Лили, нашата Лили е и ще остане неповторима!!!

 12. Марийка Петкова каза:

  Браво Лили, изглеждаш прекрасно!

 13. Цветанка Боянова каза:

  Винаги казвам, че както Мерцедесът си е Мерцедес – най-по-най, така и Лили Иванова си е Лили Иванова! Та каквото и да сътворят дребнодушни драскачи, все тая!

 14. Силвия каза:

  Злото е като бумеранг. Искаше да я унижиш, а унижи себе си драги ми авторе

 15. Бай Кольо каза:

  Само да отбележа че сте страшни БОКЛУЦИ MIGNEWS.INFO

 16. Силвия каза:

  Авторе тъп нискостеблен, тесногърд, палячо! Защо искаше да унижиш не а на тези години? Та дори да не е Лили? Никога не съм била фенкаа на Лили, но тя е постигнала в живота си много! А ти с това драскане демонстрира че никога няма да постигнеш нейното ниво в обществото! Чудя се доволен ли си от глупостите ти?

 17. Чавдар Оцетаров каза:

  В журналистиката има етичен кодекс. Не бива да се наскърбява доказала таланта си една истинска българка. Може да не я харесват всички, но не трябва по този начин да се засяга ЖЕНА, която с труд и талант има впечатляваща кариера.Извинявайте, но „жълтото“ е прекалено много. Ако имате достойнсво извинете се за тази публикация.

 18. Анджи Иванова каза:

  Djina Noris…ще се поклоня само на Бог…

 19. Анонимен каза:

  Колко сте прости, МИГnews.info!
  Жалки завистливи, злобни хора, наричащи се журналисти.
  Потърсете си смислени теми и си вдигнете стила.

 20. Djina Noris каза:

  ЛИЛИ СИ Е ЛИЛИ! ПОКЛОНЕТЕ СЕ ПРЕД НЕЯ!

 21. Сийка Москова каза:

  Каквито и глупости да пишете,тя си остава в историята ПРИМАТА НА БЪЛГАРСКАТА ЕСТРАДА ЛИЛИ ИВАНОВА!А вие жалки драскачи сте и ще бъдете никой!Научете се да уважавате и да цените,а не само да плюете!

 22. Роси каза:

  Велика! Природата не жали никого, но едни се превръщат в плужяци, а други се борят неуморно до последен дъх! Свалям и шапка до земята!

 23. Анонимен каза:

  Възхищавам и се ! Както и да изглежда, браво на нея! Да е здрава и щастлива !!!

 24. Павлина Иванова каза:

  Вие извървете нейните стъпки и нейните постижения,тогава имате право да говорите за нея!
  Тя е номер 1!

 25. Ирина Кънева каза:

  Поклон! Дори и на тази възраст, не се предава и радва хората с таланта си! Браво на тази жена!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране