21.03.2017 | 9:15
Евгений Михайлов нахлу бесен в БТВ, нападна Хекимян, че агитира за комунизъм!
Новото лице на ДОСТ на косъм от бой с колега от Патриотите

Побеснял започна гостуването си в сутрешния блок на Би Ти Ви водачът на листата на ДОСТ Евгений Михайлов.

Някога тъмносиният режисьор, който днес е авер на Лютви Местан, остро нападна водещия Антон Хекимян и с истеричен тон му изстреля, че агитира за БСП от цял месец.

„Цял месец вие се занимавате с възстановяване на комунистическия режим и агитирате българите. Какво искате – нов Възродителен процес ли, искате да подкрепите Корнелия Нинова за това какво ни е отнела демокрацията? Цяла сутрин ви слушам как говорите срещу Турция, срещу Ердоган… Вие насъсквате хората и ме наричате еничар, продажник”, изстреля крайно изнервеният кандидат-депутат.

Хекимян обаче успя да запази хладнокръвие и призова госта си да не използва истеричен тон.

Само след секунди обаче градусът на напрежението скочи още повече, тъй като в студиото нахлу кандидат-депутатът от Патриотите Юлиан Ангелов, който обвини Михайлов, че няма смелост да се изправи в директен дебат с него.

Двамата мераклии за парламента толкова се изпокараха, че за секунди бяха на косъм от влизане в ръкопашен бой. Конфликтът стигна до там, че Ангелов захвърли с жест книгата „България – военният трофей на Сталин“, която Михайлов поиска да му подари.

И макар че пряк дебат не беше предвиден, кандидат-депутатът от Патриотите влезе директно в разговора и развихри още повече в скандала.

През цялото време Хекимян пък се мъчеше да успокоява разгорещените противници и беше буквално на нокти дали няма да се стигне до бой в студиото.

1 коментар

  1. Венко Венков каза:

    На този самозабравил се гьонсурат, продажник, родоотстъпник, загубил достоѝнството си, жалък нещтастник, трябва да му се забранят медиѝни изяви! Дупедавец!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране