14.06.2018 | 20:45
„Евроком“ отново прибра Бареков за водещ

Телевизия „Евроком“ реши отново да даде поле за изява на бившия водещ и настоящ евродепутат Николай Бареков. Медията вече анонсира старта на авторското му „политико-обзорно предаване“. Той ще се завърне в ефира тази събота сутрин от 9 часа.

Бареков ще разполага с 90 минути. Заедно с него на екран ще се появи и ексдепутатът от НФСБ Димитър Байрактаров. Двамата ще разискват всяка седмица „медийно неексплотирани теми с обществено значение“, обещава екипът на новото предаване. Двамата водещи твърдят, че ще съчетават сериозни гости с безкомпромисни журналистически разследвания, свързани с корупцията по високите етажи и в общините. cПредвидена е и открита линия със зрителите. В предаването ще има рубрика, посветена на  дейността на Европейския парламент.

Името на новия проект е „Бареков и Байрактаров без цензура“, а веднага след него ще се излъчва „Време и нрави“ на професор Юлиян Вучков.

Новината за завръщането на новата екранна двойка подразни гербаджията Георги Харизанов, който освен като шеф в телевизия „Европа“ се изявява и като тв водещ. „Няма как да е новина започването на предаване на Бареков по „Евроком“, тъй като предаване на Бареков по „Евроком“ си имаше. И пак само Байрактаров ходеше там. И пак абсолютно никой не го гледаше“, заяде се той. Байрактаров не му остана длъжен и изрази в социалните мрежи задоволство от причинения „душевен дискомфорт“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране