06.08.2018 | 12:20
Факт е връзката на БСП и ГЕРБ с мафията

Със 170 евро кой ще те приеме в еврозоната, скептичен е бившият служебен премиер

Факт е, че БСП и ГЕРБ имат връзка с мафията, заяви бившият служебен премиер на България и кмет на София Стефан Софиянски. Той посочи пред bTV случаят „КТБ“ като доказателство за обвързаността на престъпниците с мафията. „Две правителства – на Станишев и на Борисов, наливаха пари в КТБ, така че тя да се разрасне до степен, до която стана опасна.

И след това се разбраха и я фалираха – това нормална среда ли е? Сега търсим Цветан Василев, който е на 400 км в Белград, но се хвалим, че сме заловили Митьо Очите. Като е толкова опасен какво прави толкова години на свобода“, запита Софиянски.

Според него изказванията на премиера Бойко Борисов по отношение на финансовата политика на страната са популистки. Софиянски заяви, че през последните години външният дълг на страната ни се е увеличил двойно.

„Безспорно той е нисък на фона на останалите европейски държави, но проблемът е, че тези пари изчезват без да се вложат в адекватен икономически растеж“, допълни Софиянски.

Бившият служебен премиер заяви, че ЕС предпочита влизането ни в еврозоната да се забави, а това ще бъде полезно и за българското общество. „Тези хора знаят, че със слабите темпове на развитие, България си лепна етикета „най-бедна държава.“ Със 170 евро пенсия кой ще те приеме в еврозоната“, каза още Стефан Софиянски.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране