13.09.2017 | 21:31
Фирма на два дни ще прави клиповете за европредседателството (документи)
„Ди индърсти“ на Димитър Гочев и Милан Зарев е регистрирана вчера, днес Лиляна Павлова й подари 243 000 лева без ДДС

Фирма, регистрирана в Агенцията по вписванията на 12 септември 2017 г., ще прави клиповете за българското председателство на Европейския съюз. Министерството на Лиляна Павлова дава 243 000 лв. без ДДС на „Ди Индъстри“ ООД на Димитър Гочев и новия собственик на сайта Топновини Милан Зарев, научи МИГNews.info.

Дружественият договор между едноличната фирма на Димитър Гочев „Гох продъкшънс“ и физическото лице Милан Зарев е сключен на 1 септември. Вписването й е станало на 11 дни по-късно (вчера), а днес Министерството за българското председателство на ЕС тържествено го обяви за победители в обществената поръчка. Изключително динамичните събития около „Ди индъстри“ недвусмислено показват, че Гочев и Зарев са създали фирмата именно за да получат 243-те бона от Лиляна Павлова.

Иначе от ведомството бодро рапортуват, че „Ди индъстри“ ще „създаде анимирано лого и разработка на визуална идентичност; четири триминутни видеа на различни теми, а към всяко едно от тях и по пет 30-секундни клипа; 18 аудиоклипа на български и английски език с продължителност по 30 секунди; 15 видео- и анимирани интернет банери. В поръчката е предвидено изпълнителят да създаде и оригинална музика за нуждите на Българското председателство. Режисьор на видеоклиповете ще бъде Димитър Гочев. Ръководител на екипа е Божидар Велинов, а автор и сценарист е Мирон Крумов“.

4 коментара

  1. Сашко каза:

    Фирмата е на 1 година. Не, че това има голямо значение, но поне не пишете глупости (ако просто не знаете как да проверявате фирмите) или манипулации (ако знаете, но се правите на улави).

  2. Воко каза:

    Четох, че зад тази фирма всъщност стоят Иван и Андрей – шефовете били техни служители. А Димитър Гочев не беше ли подсъдим заради неплатени суми за сериала „Под прикритие“? Разровиш ли го, ще мирише…

  3. тва е дреболия каза:

    Тази поръчка е една от най-малките и най-смешните които „печели“ въпросният господин. Вижте в Агенцията за обществени поръчки за какви техни договори с Градска мобилност става дума! Вижте и проектите им от спортното министерство, дадени им от Красен Кралев! Като ги видите, ще разберете, че тези клипове са една дреболия!!!!!!!

  4. Иван каза:

    Е, и какво от това? За кое в днешна България не е така.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране