20.04.2017 | 0:01
Футболист милионер се обеси с чаршаф в затвора
Няма намерена предсмъртна бележка в килията

Аарън Ернандес, бивша звезда от NFL, се самоуби в килията си в затвора в Масачузетс. Футболистът се е обесил с чаршаф, казаха служителите. В петък 27-годишният Аарън беше обвинен отново в двойно убийство. Адвокатът му не намира обяснение, тъй като футболистът не само имал шанс да избегне присъдата, но да му бъде отменена стара за друго убийство.

„Господин Ернандес се е обесил с чаршаф, вързан за решетката. Опитал се е да барикадира вратата с най-различни предмети. Намерен е в 3,05 часа сутринта. Транспортиран е веднага до болница, но в 4,07 е установена смъртта му“, каза представител на затвора.

Няма намерена предсмъртна бележка в килията. Затворът обаче минава за един от най-модерните в САЩ и стотиците камери ще прегледат всички възможности. Ернандес излежава присъда за убийството на Один Лойд. Също така е подсъдим за убийствата на Даниел де Абро и Сафиро Фуртадо в бостънски нощен клуб, но оправдан.

През 2012 година Аарън играеше за настоящия шампион Ню Инглънд Пейтриътс. Той беше един от най-високоплатените играчи с 8 милиона долара на сезон. Остава едно сираче – дъщеричка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране