15.06.2018 | 21:44
Г-н Борисов, моля, освободете страната от себе си. Цацаров се гласи за шеф на ВКС

Има ли пилот в самолета на ГЕРБ?

Става очевидно, че България е в необявена политическа криза и държавата е в състояние на все по-пълна неуправляемост. Носим се безгрижно в топлия, ухаещ на липи бриз и мечтаем за море, но всичко това ще продължи до първото по-сериозно препятствие. А такива никак не липсват.

Мятанията на Борисов стават болезнени за гледане.

Ситуациите в социалния сектор,

енергетиката,

здравеопазването,

отбраната,

а и подмолните движения в правосъдието,

ясно показват, че управлението ни няма политики,

а отчаяно отиграване на топки.

Нямаме министри, а бушони,

нямаме правителство,

а сал с корабокрушенци.

Всичко е сведено до личното оцеляване на един безнадеждно изхабен Банкянски тигър-за това беше поклонението при Путин и рестарта на Белене (да не го пипат като слезе от власт), затова са панаирите със социалния министър (да се разкарат майките от главата от премиера).

Затова, апропо, Цацаров взима ПИБ за заложник с хода си по отношение на концесията за Банско- трябва да си гарантира, че обещанието да вземе главата на Лозан Панов и мястото му на председател на ВКС, ще бъде изпълнено.

Г-н Борисов, моля, освободете страната от себе си.  Хората имат живот да живеят, бизнес да правят, деца да направят човеци, имат мечти за себе си и родината си. Нека най-сетне престанем да сме заложници на един изплашен и уморен човек и да почнем да живеем бъдещето си… България може и заслужава повече!

Христо Иванов, Фейсбук

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране