01.10.2016 | 11:33
Гаф! Кристалина допуска „Ислямска държава“ да получи статут на член на ООН
Терористи, дето режат глави, и избиват невинни в големите западни градове, ще се явяват пред ООН и ще се броят за легални!

Най-новият кандидат за шеф на ООН разтърси света с изказване, че е възможно да се легализират организации като „Ислямска държава“ и „Боко Харам“. Ако ставаше дума за нещо на български език и за вътрешна употреба, можехме просто да се забавляваме. Но кандидатката за най-високия световен пост го изхвърли това през „Файненшъл Таймс“, като част от PR-а за избирането си.

Eто точният текст на статията на английски:

„When pressed on topics such as Syria, Ms Georgieva highlighted the need to pay more attention to non-state groups, such as Boko Haram and Isis. “It used to be that armed groups would fight until such moment that they take over the government and become legitimate themselves, then come to NY and speak at the United Nations,” said Ms Georgieva. “It is like driving a car: you have to occasionally check the rear-view mirror, but mostly you have to keep your eyes on the road ahead.”

За който не разбира, да преведем. Запитана по теми от типа на Сирия, Георгиева подчерта, че трябва да обръщаме повече внимание на групировки като „Боко Харам“ и ИДИЛ. „Историята сочи, че подобни групи се бият, докато завземат властта. След това стават легитимни, идват в Ню Йорк и говорят пред Обединените нации“.

Това са думи на самата Георгиева, няма никаква измислица, нито е майтап, въпреки формата на това издание. Те изглеждат като черен хумор, но са си оригинални, а не са художествено творчество.

Та дългосрочната визия на Кристалина, с която смята да води света към светлото бъдеще, е с времето ИДИЛ да бъдат припознати като официална сила, а после да получат статут в ООН. От което фактически следва, че те ще получат статута на държави, борещи се за мир и просперитет (защото това е Хартата на ООН). Терористи, дето режат глави, и избиват невинни в големите западни градове, ще се явяват пред ООН и ще се броят за легални!

Тъй като новата кандидатка е доста непозната, то всяка нейна дума в момента се следи. Т.е. настоящите и изказвания пред глобални медии са много важни, и подобни тези, граничещи с лудостта, могат само да направят целия свят да ни гледа нас – българите, като извънземни…

Зевзеци подхвърлят, че по този начин Кристалина търси подкрепа от САЩ, с които по света се шегуват, че те са създали Ислямска държава.

5 коментара

  1. „ЮЮЮ каза:

    ПЕТРЕ ТИ СИ ГЛУПАК.ТИ ЗНАЕШ ЛИ ГЛУПАКО СПЕЦИАЛНО ВЪВ ЛИБИЯ КАК ЖИВЕЕШЕ НАРОДА.6 МЕСЕЦА СЪС РАБОТИЛ ТАМ ,ИЗГРАЖДАХМЕ ДАЛЕКОПРОВОД.КАДАФИТО СЕ ГРИЖЕШЕ ЗА ТЯХ КАТО СОБСТВИНИ ДЕЦА.ЛИБИЙЦИТЕ НЕ РАБОТЕХА,ПРОСТО НЕ РАБОТЕХА.ПО ХИЛЯДИ ДИНАРА НА МЕСЕЦ НА СЕМЕЙСТВО ИМ ДАВАШЕ КАДАФИТО.НАРОДА МРЕШЕ ЗА НЕГО.ЖИВЕЕХА 5 ПЪТИ ПО ДОБРЕ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ.ГРЕШКАТА НА РУСНАКА БЕШЕ ЧЕ НЕ СЕ НАМЕСИ В ЛИБИЯ И ИРАК АМА ОНЯ ПИЯНИЯТ ИМ ПРЕЗИДЕНТ ТОГАВА ЕЛЦИН ПОЧТИ ГИ БЕШЕ ПОДАРИЛ НА САЩ.БЯХА СЛАБИ И НИКОЙ НЕ ОЧАКВАШЕ ЧЕ ПУТИН ЩЕ ВЪЗДИГНЕ РУСИЯ.РУСНАЦИТЕ НЯМА ДА ДАДАТ СИРИЯ ТРЕТА СВЕТОВНА ЩЕ СТАНЕ НО СИРИЯ НЯМА ДА ПОПАДНЕ В РЪЦЕТЕ НА САЩ.Е ЗАРАДИ ТЕЗИ НЕЩА БЯХА СЪЗДАДЕНИ ТЕЗИ ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ ИД,АЛКАЙДА ЗА ВЪТРЕШНО САБОТИРАНЕ И ГР.ВОЙНИ ВЪВ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ

  2. УУУ каза:

    АБЕ ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ТАЯ МЪРША.КАВОТО И КАЖАТ АМЕРИКАНЦИТЕ И НЕЙНИЯТ НАЧАЛНИК ДЯДО СОРОС.КОЙ ЩЕ СИ ОСТАВИ ДЕЦАТА СИ НА ПРОИЗВОЛА СЛЕД КАТО СА ВЛОЖЕНИ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ВЪВ ТЯХ.СТИГА ОБАЧЕ ДА ПРЕВЗЕМАТ СИРИЯ ЛИБИЯ И ИРАК НАПЪЛНО .И ДА ПОЧНАТ ДА Я УПРАВЛЯВАТ ПОД ЗАПОВЕДИТЕ НА САЩ

  3. Петър С. каза:

    Това са глупостите, разпространявани от БСП – партия, която официално застана зад Хизбула, когато България се бореше ЕС да ги включи в списъка на терористичните организации. Новите терористи никога няма да бъдат в ООН, защото те искат да го унищожат, както и целия хуманизъм

  4. Петър С. каза:

    Пак някой е прочел накриво, То бива тъпота ! много се приказва колко е страшен тероризма и гражданските войни от типа на ИДИЛ и Боко Харам, но като ви обяснят защо и почвате да плюете. Ако преди войните са се водили, за да оглавиш правителството, то сега тези организации ги водят за да унищожат държава, цивилизация и всичко, което смятаме за нормално. ЕЙ това е проблема, те не искат нищо, което имаме, а искат да унищожават.

  5. a bravo каза:

    a bravo

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране